Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Echte Italiaan”
Beoordeling van pulcinella hasselt

pulcinella hasselt
Geclassificeerd als nr. 45 van 310 Restaurants in Hasselt
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 9 US$ - 28 US$
Beschrijving: vanaf heden kan je bij pulcinella ook betalen via je smartphone,de app heet payconiq
Gegevens restaurant
Beschrijving: vanaf heden kan je bij pulcinella ook betalen via je smartphone,de app heet payconiq
9 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik ben hier met vriendinnen gaan eten. Het eten was super lekker, veel suggestie keuzes in het weekend. Wij hebben ossobucco genomen, nog nooit zo goed geweest!! Tiramisu zelfgemaakt... vriendelijke meisjes in de bediening. Wij komen zeker terug als we nog eens in Hasselt zijn. Grazie la mamma!

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank Julia_2245
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (113)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

12 - 16 van 113 beoordelingen

21 januari 2019 beoordeeld

Bij Pulcinella dineer je in een gezellige, authentieke Italiaanse sfeer. Ik bestelde een vegetarische pizza, mijn vriend een spaghetti. De pizza was overheerlijk en met een typisch Italiaanse bodem, de spaghetti was oké (origineel gepresenteerd in een ijzeren pan!) maar wel ietwat flets. Een paar flesjes kruiden op tafel zouden hier een meerwaarde gevormd hebben. Het personeel was heel vriendelijk. Let op: de keuken van het restaurant sluit al om 20u.

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Elise K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag heerlijk gegeten! Voor de pasta vongole en pizza gaan we zeker nog een keertje terug. Kleine maar gezellige zaak. Met de kokkin die komt vragen of het smaakt. Super !

Datum van bezoek: januari 2019
1  Bedank MieD_85
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gewoonweg toppizza, pasta vongole... Gastvrije en warme mensen. Wij komen terug.
Mieke en kids uit Brugge

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Citytravelerbruges
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was heerlijk! De beste pizza in omstreken. Hartelijk maar luchtig, belegd in de juiste proportie!
De pasta was ook top! Rijkelijke portie, goed op smaak & SUPER WARM geserveerd! Bij vele Italiaanse zaakjes is je pasta koud na drie happen te hebben gegeten.
Een aanrader! Ik ga zeker terug!!!!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank dsg2104
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die pulcinella hasselt bekeken, bekeken ook

Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 

In pulcinella hasselt geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding