Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“(h)eerlijk genieten!”
Beoordeling van Kokozi

Kokozi
Geclassificeerd als nr. 10 van 14 Dessert in Hasselt
Gegevens restaurant
4 juni 2018 beoordeeld

Eerlijke en heerlijke producten! Verrassende en lekkere ijsjes en cupcakes.Supervriendelijke bediening.

Datum van bezoek: juni 2018
    • Eten
Bedank ChrisV3735
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (17)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

9 - 13 van 17 beoordelingen

4 juni 2018 beoordeeld

Aangezien mijn beste vriendin er vlak naast woont brengt zij soms eens een taartje of cupcakes mee van bij Kokozi! En wat hebben ze hier allemaal!
Boordevol keuzes uit cakes, cupcakes, taarten en nog zoveel meers!
En stuk voor stuk is het altijd overheerlijk genieten van al dit lekkers!
De bediening is altijd heel vriendelijk door de 2 zusjes die alles zelf maken!

Je kan er ook altijd terecht voor hartelijke gerechtjes zoals soepen, quiches, slaatjes...

ZEKER dus een aanrader om hier eens langs te gaan als je in Hasselt aan het shoppen bent en even een rustmomentje wilt inlassen :-)

Datum van bezoek: maart 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank DominiqueD1218
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke zaak, spijtig van de zeer onvriendelijke vrouw! Hier gaan we helaas niet meer snel naar toe. Bestaan veel vriendelijke ijssalons in Hasselt; Oyya!

Datum van bezoek: juni 2018
3  Bedank Janne A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2018 beoordeeld

Wat een geluk dat er plaats was, want we hebben hier gesmuld. Kan zijn dat de cupcakes lekker zijn maar wat je écht moet proeven is de citroentaart. Eindelijk de perfectie versie geproefd!

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank ChaChaChaJive
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 september 2017 beoordeeld

We serveren de icecream cupcakes in onze horecazaak te Beerse! De klanten zij super enthousiast! Eén voor één lovende reacties! Bedankt daarvoor

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Pietheinvs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kokozi bekeken, bekeken ook

Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 

In Kokozi geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding