Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste vegetarische restaurant dat wij bezocht hebben. Absoluut aan te raden om te bezoeken en te genieten!”
Beoordeling van De Levensboom

De Levensboom
Geclassificeerd als nr. 4 van 268 Restaurants in Hasselt
Prijsklasse: € 17 - € 22
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
5 augustus 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een bijzondere en fantastische ervaring hebben wij hier beleefd. Ontzettend lekker klaargemaakt en door zeer vriendelijk personeel gereserveerd. Echt een aanrader voor een vegetarisch restaurant, het eventueel omrijden meer dan waard!

Datum van bezoek: augustus 2023
Bedank C3361RNpeter
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordelingen (219)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 219 beoordelingen

3 augustus 2023 beoordeeld

Superlekker smakenpalet. Heel originele amuses, zeer gevarieerd hoofdgerecht met meer dan 10 verschillende groenten met sausjes en zalfjes op het bord. Fijn dessert. Veggie met allure van een klasserestaurant. Het interieur zorgt voor een warme ontspannen sfeer.

Datum van bezoek: augustus 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank GoPlaces62319398552
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
9 juli 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit was absoluut een van de beste restaurantervaringen ooit! Het decor, de service en vooral het eten waren fantastisch! We zaten buiten op het prachtige tuinterras. Je kunt merken dat er veel passie wordt gestoken in het creëren van een complete beleving. De presentatie van het eten en vooral de smaakcombinaties waren van sterrenniveau. Een dikke pluim om met lokale groenten een verrassend bord vol smaken te presenteren! 

Dikke aanrader!

Datum van bezoek: juli 2023
Bedank BartS1296
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
6 april 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik was niet specifiek op zoek naar een vegetarisch restaurant, maar wel een restaurant met vegetarische opties voor mijn gezelschap. De kelner presenteerde de gerechtjes met passie zodat het water reeds in de mond kwam. De smaakcombinaties waren verrassend, de pesentatie was zeer verzorgd. Ik vergat alvast dat er geen vlees op de menu stond en genoot van voorgerecht tot dessert. Hier kom ik zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: april 2023
Bedank evandeputte
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
21 februari 2023 beoordeeld

Absolute aanrader ! Zeer vriendelijke bediening, prachtig sfeervol interieur en uiterst creatief samengestelde, overheerlijke gerechten. Topervaring, wij komen zeker terug!

Datum van bezoek: februari 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ThomasN3691
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die De Levensboom bekeken, bekeken ook

Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 

In De Levensboom geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.