Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (103)
Beoordelingen filteren
104 resultaten
Waardering van reizigers
9
19
8
20
48
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
9
19
8
20
48
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 104 beoordelingen
Beoordeeld op 14 april 2019 via mobiele applicatie

Eerste en laatste keer in dit "hotel". Ik begrijp ook totaal niet waar deze 3 sterren aan verdiend heeft.

De kamers zijn ouderwets en stinken. In de badkamer is er geen warm water en geen verwarming. Het ontbijt viel best mee, maar het personneel is extreem onvriendelijk.

Ik raad jullie aan om ergens anders te verblijven.

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank lesleybS9685UD
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 maart 2019

De locatie was uit het centrum,wat ok was na een zonnige wandeling naar concert, het spijtige was de boeking voor 2 nachtjes,
Heb terug last van ademhaling te danken ,aan de hygiëne ,welk ondermaats was ,de kamer niet fris en proper, het ontbijt waarvan geen glutenvrij was voorzien,toch op gerekend, en ja een gekookt eitje of omeletten ,,ja gekookte eieren allen hard gekookt die al koud lagen te wachten,misschien bestaat er een nieuw programma ,park hotel te nemen of te laten,eigenaars zouden toch even moeten nadenken, hygiëne misschien voor het geheel een renovatie, iedereen happy ? Zou ik denken
Tot nooit meer ,tenzij er nieuw leven in gepompt word

Kamertip: Een tip ,goede kamers toch niet op gelijkvloers, misschien ander hotel
Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Patrick2980
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 8 september 2018

Ik had al vele recensies bekeken, maar ik dacht ach het zal wel mee vallen! Nou laat ik u dit vertellen de 3 sterren van dit hotel zijn allang gevallen!

De reservering verliep stroef, ik kon niet aan de balie betalen bij aankomst. Kom ik bij aan de balie, staat daar een melding van. Bij aankomst betalen....????

Na mijn eerste nacht ben ik naar Monica gegaan voor een ander kussen, want ik was allergisch voor dat kussen en legde haar dat uit. Dons was niet van deze tijd. Toen moest ik natuur wel lachen in mezelf, want niets in dit hotel is nog van deze tijd. Monica komt over op mij, dat zij zich zeer snel aangevallen voelt.

Het is een karig ontbijt wat ze aanbieden, 1 keer zelfs met oude broodjes, ze waren enorm droog. De cake, de vruchtjes uit blik, de brie die dinsdag met ontbijt er stond, die stond er in diezelfde staat de zaterdag ook nog steeds.
Honden zijn niet toegestaan, maar hun eigen hondje liep naar kruimeltjes te zoeken onder het buffet. Tafels worden afgedaan met een servetje.
Inrichting kamer, slecht bed, kapotte stoel, slordige badkamer, bedlampje heeft een losse verbinding, want als je die uitgezet hebt, knippert deze nog na.

Als u niet meer in sprookjes geloofd, zou ik als ik u was naar een ander hotel zoeken, want het hotel is ook erg gehorig.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde alleen
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Hoela H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 augustus 2018 via mobiele applicatie

Oud hotel apart concept kwa prijs 120 euro 2 nachten inclusief ontbijt 2 personen
Niet duur maar was ook zeker niet meer waard ,slechten bedden.eenvoudig ontbijt wel leuke sfeer rond om hotel dichtbij uitvalswegen

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Francis G
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 mei 2018

Overnachting gereserveerd, 6 maanden vooraf volledig betaald. Indien ik zelf zou annuleren op minder dan 14 dagen voor check-in zou ik het volledige bedrag kwijt zijn. Geen probleem dacht ik.
Tot het hotel zelf net voor de check-in de reservatie annuleert.
Na meer dan een maand wachten NOG STEEDS GEEN TERUGBETALING, laat staan enige compensatie van hun kant.
Mails die ik sporadisch als antwoord krijg zijn absoluut klantonvriendelijk en vertellen alleen maar leugens : terugbetaling is gestort, boekhouder is met vakantie, ik ga dit voor regeln dit weekend. Ik heb nog steeds geen cent teruggezien !!!!!!!!

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank wendylL6619DK
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Parkhotel, Eigenaar van Parkhotel Hasselt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 mei 2018

Sorry, u liegt, booking . Com heeft u ,,terug betaald,, nadat wij booking uw refund gestort hebben, dat hebben wij zwart op wit.
Zelfs de factuur op ,,uw,, naam gekregen.
U beschuldigd ons ,,dieven,, te zijn, of u zet dit op TripAdvisor recht, of wij klagen u aan wegens smaad, via onze advocaat, daar wij ook uw mail hebben met smaad!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken