Onthaal was aangenaam, zeker ook de snackjes/waterkan aan de receptie. Mooie kamer met prachtig uitzicht (11de), zeer proper, echter geen inloopdouche, maar bad met douche. Niet voor iedereen even handig denk ik. Hotel ligt heel centraal, vanuit parking kan je rechtstreeks in het hotel, maar geen korting op het parkeren, 19euro/24u. Rooftop bar wel top👌 maar het ontbijt waar je toch voldoende voor bijbetaald was teleurstellend. De 2 mensen liepen de benen van onder hun lijf, konden niet volgen, waardoor tafels niet tijdig werden afgeruimd, dus ook mensen bleven wachten aan de ingang voor een plaatsje. Eenvoudig op te lossen door deze mensen te voorzien van een karretje waarmee je meerdere tafels tegelijk kan afruimen en eventueel emmertje met vodje erop, veel sneller en efficiënter. Want ook geen zacht gekookt eitje gevonden, croissants/pistolets werden aangevuld toen we bijna klaar waren met ontbijten, zelf moeten zoeken naar een koffietas, … Ontbijt is tot 11u, we waren er tegen 9u45, het was echt chaotisch, maar nogmaals wel chapeau voor het aanwezige personeel!