Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 112
PricelineUS$ 112
Expedia.comUS$ 112
Radissonhotels.comUS$ 112
Hotels.comUS$ 112
Trip.comUS$ 121
StayForLongUS$ 116
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.262)
Beoordelingen filteren
1.262 resultaten
Waardering van reizigers
423
506
196
89
48
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
423
506
196
89
48
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.262 beoordelingen
Beoordeeld op 10 juli 2023

Een aanrader!Top hotel gelegen in het centrum van Hasselt.Prijs kwaliteit is goed.Het ontbijt is ongelooflijk uitgebreid.
Kamer en badkamer waren heel proper en voorzien van alle comfort.
Wij gaan zeker nog eens terug

Datum van verblijf: juli 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank fflock998906
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 juni 2023

Mooi modern hotel midden in het gezellige centrum van Hasselt. Mooie kamer, goede bedden en kussens. Fijne badkamer, je kan goed je toilet spullen kwijt. Erg schone kamer. Parkeren geen probleem:voor motoren voor de deur en ben je met de auto dan is er naast het hotel een parkeergarage. Zeer vriendelijk personeel. Rooftop zeker even een drankje drinken, zo kan je gelijk heel Hasselt zien.

Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ygaill485930
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 juni 2023 via mobiele applicatie

Onthaal was aangenaam, zeker ook de snackjes/waterkan aan de receptie. Mooie kamer met prachtig uitzicht (11de), zeer proper, echter geen inloopdouche, maar bad met douche. Niet voor iedereen even handig denk ik. Hotel ligt heel centraal, vanuit parking kan je rechtstreeks in het hotel, maar geen korting op het parkeren, 19euro/24u. Rooftop bar wel top👌 maar het ontbijt waar je toch voldoende voor bijbetaald was teleurstellend. De 2 mensen liepen de benen van onder hun lijf, konden niet volgen, waardoor tafels niet tijdig werden afgeruimd, dus ook mensen bleven wachten aan de ingang voor een plaatsje. Eenvoudig op te lossen door deze mensen te voorzien van een karretje waarmee je meerdere tafels tegelijk kan afruimen en eventueel emmertje met vodje erop, veel sneller en efficiënter. Want ook geen zacht gekookt eitje gevonden, croissants/pistolets werden aangevuld toen we bijna klaar waren met ontbijten, zelf moeten zoeken naar een koffietas, … Ontbijt is tot 11u, we waren er tegen 9u45, het was echt chaotisch, maar nogmaals wel chapeau voor het aanwezige personeel!

Datum van verblijf: juni 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Navigator05075426563
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 mei 2023

Mooi hotel met ruime en nette kamer (superior - 1 king bed) op 9e verdiep, zónder uitzicht op kathedraal en binnenstad, zónder badjassen en slippers zoals geboekt! Mooie badkamer met bad en douche (ook regendouche) in bad. Je dient wel op te letten van de vrij hoge trede als ingang naar de badkamer en de diepe uitstap uit het bad. Koele welkom bij de receptie waar je enkel je sleutel (1 per kamer) ontvangt zonder extra uitleg over kamer, werking airco, uren ontbijt/lunch/diner, ... temeer omdat wij de enigen waren die op dat ogenblik aan het inchecken waren. Een welkomstdrankje staat klaar in de inkomhal maar wordt bij inchecken niet eens vernoemd, waardoor je er eigenlijk voorbij stapt. De kamer was veel te warm waardoor de airco constant diende op te staan (lawaai/ecologisch). Enkel verkoeling via het enige kantelraam(pje) was onvoldoende. Het raam laten openstaan was ook geen optie wegens lawaaihinder: verkeer en werf. Het ontbijt was heel lekker, verzorgd, gevarieerd en ruime keuze. Lekkere koffie. Het personeel in restaurant en ontbijtruimte verwelkomen en bedienen je in het Engels. Dit is storend want het geeft een gevoel op businesstrip te zijn. Dat zwembad, sauna en stoombad permanent gesloten zijn vernamen we pas een week op voorhand en dus niet bij reservatie. Parkeren kan je onder het hotel en komt vrij duur uit. De ligging is super en slechts op enkele minuten wandelen van het centrum. Het hotel is een heel goede uitvalbasis om de streek te verkennen.

Datum van verblijf: mei 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank hilde n
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 mei 2023

Aangenaam verblijf in een leuke stad. Alles op wandelafstand en ruime parking aan het hotel. Prachtig zicht op de stad vanuit de roof top bar. Mooie bezienswaardigheden in de streek rond Hasselt : Japanse Tuin, blote voetenpad in Zutendaal, C mine in Genk ...

Datum van verblijf: mei 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank hansO9309BC
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken