Elegant ingerichte zaak. Knap!
Professionele bediening.
Top gerechtjes.
Dure wijntjes.
Een echte aanrader.
Elegant ingerichte zaak. Knap!
Professionele bediening.
Top gerechtjes.
Dure wijntjes.
Een echte aanrader.
Heel lekker gegeten en gedronken. Wel wat prijzig maar naar mijn mening de prijs waard. Cocktail van het huis (die ons aangeraden was) was heel lekker. Fris en zurig. Voor starter een amuse die smaakvol was. Nadien bestelden we een luxe visschotel met elk een halve kreeft. Heel lekker en goed gekruid. We konden kiezen uit brood, frietjes of 2 soorten pasta. Een dessert met passievrucht was lekker. Ik was vooral weg van het hoofdgerecht maar dat is persoonlijk.
Conclusie: heel lekker culinair eten in het hartje van Hasselt.
De zaak bevindt zich in een elegant ingericht pand in het hart van Hasselt.
De bediening is professioneel en maakt geen fouten.
Zeer mooie wijnkaart!
Als voorgerecht een heerlijke creatie op basis van paddestoelen en zwarte truffel.
Kraakverse skrei als hoofdgerech Dame blanche als dessert.
Wij komen terug.
ongedwongen, personeel dat je een thuisgevoel gaf, heel fijne en lekkere menu, top, en iedereen bleef zitten... niemand keek je buiten, je bent er welkom
Heerlijke, verfijnde en kruidige gerechten in een leuk en knus decor. De lunch van 2 gangen is echt de moeite. Aanrader in Hasselt!