Heerlijk eten gecombineerd met een stralende bediening! Één van onze favoriete adresjes in Hasselt! !
Uitstekende vriendelijke bediening ! En Jan topkok !!! Een echte aanrader. En Karolien is een top gastvrouw.
Al lang probeerden we binnen te geraken, maar toen een grote groep afzegde en een last-minute mail rondgestuurd werd, hadden we eindelijk de kans dit culinair pareltje te ontdekken.
De keuze is beperkt... “menu 100% ons” : 4-5 of 6 gangen.
Na zeer goede amuse gueules gaat het meestal bergaf... maar niet bij de “6 zinnen”. Alles was perfect, niets aan te merken: de makreel oester; coquiles aardpeer; varkenswang knolselder; hert pastinaak... bij elk gerecht was er de uitspraak “Jan komt met de saus” (Alexandre Dumaine eendrachtig “de gast moet op de saus wachten, niet de saus op de gast”). En terecht, de chef mag trots zijn op zijn gerechten! Ik had de “dame blanche” als nagerecht en het katapulteerde mij terug naar deze van “De Slagmolen”. We zijn al in vele gids-restos geweest maar zelden zo goed! We komen terug (als we binnen geraken )
Eten bij 6 zinnen is steeds weer een topervaring! Jan is een schitterende chef en de energie van Karolien is eindeloos.
De sfeer in het restaurant is zeer gemoedelijk, het eten voortreffelijk. Wij vertrekken elke keer weer met een glimlach op ons gezicht
Heerlijke gerechten, met een zeer vlotte bediening! Mooie en gezellige inrichting. Aangename sfeer in het restaurant - geen "stijve" bediening.
TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies.