Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Afscheidslunch Nano”
Beoordeling van Bistro Nano

Bistro Nano
Geclassificeerd als nr. 37 van 294 Restaurants in Hasselt
Keukens: Belgisch
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
13 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Van een heerlijke maaltijd genoten in dit kleine maar gezellige restaurantje. We kozen voor het afscheidsmenu. Dit waren 4 gangen met een voor een uitstekende gerechten en bijpassende . We hebben dit adresje pas ontdekt en vernamen van de uitbater dat dit binnenkort gaat sluiten. Zeer jammer, maar men opent kortelings een nieuwe zaak. Daar mogen ze ons zeker verwachten.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank mrsideburns
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (112)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 112 beoordelingen

29 oktober 2018 beoordeeld

goed ontvangen en vriendelijke mensen.Goede wijn en mogelijkheid per glas.Lekker gerechten, op het bord mooi geschikt en niet te veel poeha.
Spijtig dat het restaurant einde jaar dicht gaat Was echt de moeite

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Willemsbetty
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2018 beoordeeld

Lekkere gerechtjes met heel lekkere wijnen per glas. Vriendelijke bediening en goede prijs-kwaliteit

Datum van bezoek: juni 2018
1  Bedank erikb989
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een doordeweekse dinsdag op zoek naar een goed restaurant. Via Tripadvisor ons laten adviseren en niet ontgoocheld. Nano kon niets anders dan een restaurant met een klein aantal tafeltjes zijn. We kozen voor het 3-gangenmenu hoewel je de gerechten ook apart kunt bestellen. Maar waarom zou je? Ons voorgerecht was een brandade van kabeljauw. Het hoofdgerecht eend met rodekool (verrassend lekker!) met knolselderpuree wat me minder passend lijkt. En om af te sluiten een citroensorbet. Maar ook de drankenkaart verraste met een zeer lekkere Vermouth del Professor en een overheerlijk Mencia wijntje uit de regio Bierzo en het wijnhuis Raúl Perez. Een topper!

Datum van bezoek: september 2018
1  Bedank Genieterop2wielen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Al enkele keren gaan dineren in Bistro Nano en consistent top kwaliteit voorgeschoteld gekregen. Ben culinair nogal veeleisend maar Nano is echt wel top. 3 gangen: kalfstartaar als starter, varkenshaasje heerlijk afgesmaakt en een fijne selectie kaasjes om af te sluiten. Het wijnadvies kan je ook blindelings vertrouwen met deze keer een gepaste Pinot Noir. Dat alles tegen een zeer geschikte prijs/kwaliteit.

Datum van bezoek: augustus 2018
2  Bedank Ramirezi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bistro Nano bekeken, bekeken ook

Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 

In Bistro Nano geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding