Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeker één van de betere Italiaanse restaurants in Hasselt”
Beoordeling van Il Colosseo

Il Colosseo
Geclassificeerd als nr. 27 van 294 Restaurants in Hasselt
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Dineropties: Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Bezorgen, Reserveringen
8 januari 2019 beoordeeld

Gezellige ruimte, vriendelijk personeel (wel geneigd om direct het hoofdgerecht te brengen na afruimen van het voorgerecht, maar ze vragen wel of dat kan en respecteren het wanneer je zegt dat je nog even wil wachten). Pizza heel lekker, de tortellini vonden we te machtig en een beetje flauw ( beetje kinder- comfortfood). Porties ruim voldoende. Ook een lekkere koffie achteraf.

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Julienne V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (140)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 140 beoordelingen

6 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Hebben hier heel lekkere pizza gegeten met dun deeg. De bediening ging vlot en super vriendelijk. Hier gaan we zeker nog eens terug. Best wel reserveren

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank ErwinNadiaRohny
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Terwijl je aan tafel zit, kan je in dit restaurant zien hoe ze de pizza’s bakken in een spectaculaire oven.
Ik nam de pizza met gemarineerde kip. Dit was echt heel lekker. Iedereen van onze groep bestelde iets anders, en ze waren allemaal heel tevreden.
De moeite om gaan te ontdekken.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Greet T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Pizza was heel lekker.
Goede bediening. Had pikant gevraagd. En had verse pepertjes gekregen. Een kruidenmix van de chef en olie. Dus zeer zorgzaam.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank peperenzoutclaes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 november 2018 beoordeeld

De bediening is erg vriendelijk. Nemen de tijd om je alle uitleg bij de kaart te geven.
Prachtige omgeving, knus en gezellig.
Komen zeker nog eens terug.

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank bettykolb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Il Colosseo bekeken, bekeken ook

Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 

In Il Colosseo geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding