Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Eventjes terug in Portugal”
Beoordeling van Mosquito da Beira Baixa

Mosquito da Beira Baixa
Geclassificeerd als nr. 25 van 300 Restaurants in Hasselt
Keukens: Portugees
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
3 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ter gelegenheid van mijn verjaardag door mijn liefste wederhelft in dit onbekende restaurant gaan eten. De bestelde schotels, de sfeer en de ambiance deden me terug belanden op mijn favoriete vakantiebestemming.

Een aanrader!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Zaxender
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (92)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 92 beoordelingen

3 januari 2019 beoordeeld

Niet echt bekend met de Portugese keuken besloten om ook deze culinaire tak van de Mediterrane keuken eens uit te proberen. En met succes ! We hadden vroeg gereserveerd, rond 18u15 en kwamen toe in een lege zaak. Dit was even schrikken. hadden wel de juiste keuze gemaakt ? Toch wel, 45 minuten later zat zo goed als de hele zaak vol. Mosquito is een gezellige zaak met een aangename ontvangst. De kaart is niet heel uitgebreid (een aantal gerechten komen vaak terug in andere varianten) maar qua keuze toch zeker voldoende. Heel aangenaam is de rust in de toch wel drukke zaak. De gastvrouw neemt de volledige bediening voor haar rekening en heeft dit best goed onder controle. De gerechten komen vlot door en zijn erg lekker.

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank PRjunior1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden een tafel voor 9 personen gereserveerd. Bij ontvangst werden we vriendelijk onthaald door de gastvrouw. Het interieur is warm en uitnodigend. Dit samen zorgt dat je meteen een gezellig gevoel krijgt. De suggesties werden toegelicht aan tafel en we maakten onze keuze. Als starter kozen we ervoor om een paar gerechtjes te delen. De gevulde champignons, de falafel en de warme mix vielen bij iedereen in de smaak. Ook de hoofdgerechten varieerden van een vegetarische ovenschotel tot een mixed grill. De groenten waren heerlijk op smaak gebracht, het vlees perfect zoals gevraagd gebakken. Het hele plaatje klopte, prijs/kwaliteit, wachttijd, setting... Dit alles zorgde ervoor dat wij een super avond hebben mogen beleven dankzij de goede zorgen van de gastvrouw en -heer. Bedankt en tot snel!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank 216annemieb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Weekendje Hasselt en op zoek naar een gezellig, betaalbaar restaurant via internet. Gereserveerd via telefoon. Buitenkant van het restaurant ziet er niet bepaald uitnodigend uit. Maar éénmaal binnen krijg je een warm, gezellig interieur. Heel vriendelijke bediening. Een Portugese cocktail in een speciale beker van Fever Tree was al direct een lekkere binnenkomer. Plankje warm voorgerechten voor 2 p was top. Daarna een cataplana met vis en een kipschotel met schelpen voor mijn partner, allebei een aanrader mmmmm. Prijs/kwaliteit was voor ons dik oké. En terwijl jullie er toch zijn, zeker eens naar het toilet gaan...heel speciaal, maar leuk ingericht.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Slypertje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik had dit restaurant op tripadvisor gevonden door de goede score. Deze was zeker terecht.
We werden vriendelijk onthaald. Bij het kiezen gaf de mevrouw ons ook wat uitleg bij de gerechten en een tip voor de wijn. De gerechten die we kozen (varkenswangetjes en de gehaktballetjes) waren beiden mooi gepresenteerd en superlekker.
Het restaurant ligt een beetje verder van de drukste straten, maar is misschien daardoor iets rustiger en absoluut de moeite!

Datum van bezoek: december 2018
Bedank AlexDeCeunynck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mosquito da Beira Baixa bekeken, bekeken ook

Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 

In Mosquito da Beira Baixa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding