Kim V
Beerse, België

Aanrader met grote A+

Beoordeling van Vous Le Vous
5,0 van 5 bollen6 aug 2023 beoordeeld
Ruime, mooi ingerichte kamer met fijn terrasje. Alle faciliteiten voorradig. Super vers en lekker ontbijt. Tip: extra hoofdkussen in kast leggen. Restaurant is grote plus met heerlijke gerechten en lekkere dranken zowel alcoholische als non alcoholische.
Datum van verblijf: augustus 2023
Go to your Happy Price
7.2 km van Vous Le Vous
Meer hotels in Hasselt bekijken
Beoordeeld op 24 mei 2022

Zeer aangenaam weekend gehad in deze B&B/resto. De gerechten waren goed uitgebalanceerd, op smaak en mooi gepresenteerd.

Ook onze kamer (vanille) was top.

De gastvrouw zorgt, net als het andere zaalpersoneel voor een warme, open sfeer.

Enige minpuntje waren de begeleidende wijnen. Ik heb het persoonlijk nogal voor wijnen die eerder stevig van smaak zijn. De aangeboden wijnen (er is geen wijnkaart) worden gekozen om de gerechten optimaal tot zijn smaak te laten komen. Een argument dat ik uiteraard kan volgen, maar zelfs dan mochten de meeste wijnen wat meer body en afdronk hebben.

Maar laat dit jullie vooral niet afhouden van een bezoek aan Vous Le Vous. Mijn totaalimpressie was zéér positief, mocht het mogelijk zijn, ik kleurde 4.5 bolletjes in :-)

Datum van verblijf: mei 2022
Giovani Oosters, Eigenaar van Vous Le Vous, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 mei 2022

Beste, dank voor uw positieve feedback, heel fijn om te lezen, graag nemen wij uw suggestie over de wijnen mee en hopelijk bent u het volgende keer eens met onze keuzes :).
Graag tot een volgende keer, mvg, Giovani

Beoordeeld op 2 februari 2020

7 jaar na onze eerste ervaring in Vous le Vous opnieuw genoten van een uitstekend diner met geweldige wijnen. De gastheer blijft ook nog steeds zijn sympathieke zelve. Top gastronomie en mooie omgeving voor een weekendje weg.

Datum van verblijf: februari 2020
Beoordeeld op 16 januari 2020

Logeren in Vous Le Vous is beetje thuiskomen. De eigenaars Giovanni en Annelies zijn warme mensen en doen er alles aan om hun gasten een fijn verblijf te bezorgen. De kamers zijn verzorgd en netjes. Er is zelfs een eigen terrasje! Daarnaast is er de mogelijkheid om te zwemmen of te genieten van een sauna. En niet te vergeten het ontbijt natuurlijk, met veel keuze en een glimlach erbij. De moeite waard om te vertoeven, ook de ligging in Wimmertingen (vlakbij Hasselt) vlakbij de Mombeekvallei, is ideaal voor wandelaars, fietsers en lopers.

Datum van verblijf: december 2019
Beoordeeld op 1 maart 2019

Overnachting na een heerlijk diner in het bijhorende restaurant. Mooie kamer met eigen terrasje, zeer rustig. Groot en goed bed. Lekker, uitgebreid ontbijt met veel streekeigen producten, en heerlijk eitje met spek. Zeer vriendelijke gastvrouw.

Datum van verblijf: februari 2019
Beoordeeld op 11 november 2018

Onthaal door de gastheer was vrij koel. Geen informatie over de mini-bar (betalend/niet betalend) Met flair bon geboekt waarbij normaal gratis een degustatie te verkrijgen was in zijn zaak in Hasselt maar er werd ook niets over gezegd. Mooie kamer maar niet in orde zoals op de foto wordt weergegeven en net iets te veel Ikea items. Gastvrouw bij het ontbijt was super vriendeljk, niets was te veel. Heel verzorgd ontbijt.

Kamertip: Vanille kamer lag alleen op de 1e verdieping en was ruim en licht.
Datum van verblijf: november 2018