51danny
Izegem, België

Fantastisch

Beoordeling van HasHotel
5,0 van 5 bollen31 mrt 2024 beoordeeld
Fantastisch hotel; kamer met balcon is heel ruim. Niettegenstaande ligging aan de ring: geen last van lawaai.
Ontbijt is heel uitgebreid en heel lekker!
Personeel is heel vriendelijk; ook het welkomstdrankje was top.
Ligging vlakbij centrum.
0.4 km van HasHotel
  • B&B Hotels
Meer hotels in Hasselt bekijken
Beoordeeld op 30 maart 2024

Het personeel was er heel vriendelijk. Prachtig hotel, zalig geslapen in een nette, ruime, mooie kamer. Het ontbijt was heerlijk en er was ruime keuze. Een aanrader voor een verblijf in Hasselt. Ligt dicht bij de winkels indien je graag gaat shoppen.

Beoordeeld op 26 maart 2024 via mobiele applicatie

Je wordt op een super vriendelijke manier ontvangen. Personeel staat direct klaar met tips ivm verblijf in Hasselt. Het restaurant is top. Het eten is lekker en goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer uitgebreid ontbijt. Kamer is zeer mooi ingericht en we hebben heerlijk geslapen.

Beoordeeld op 25 maart 2024

Wat een hotel. We kwamen aan de receptie en een vriendelijke heer stond ons te woord. We hadden een bedje bij gevraagd in de kamer, maar blijkbaar stond dit er nog niet en er werd onmiddellijk actie ondernomen. Een kwartiertje erna kwam een vriendelijke jongen van housekeeping al met het bed aan.
de kamer zelf was onberispelijk. Een gigantisch douche. en alles is aanwezig wat je nodig hebt.
Ik dacht dat het bed wat hard was, maar ik moet toegeven dat we heerlijk hebben geslapen.
het ontbijt: wat was dat?? PERFECT, wat een keuze. we kregen een spiegeleitje aan tafel. het assortiment was bijzonder uitgebreid en de pistoletjes waren heerlijk krokant. Alles werd heel correct aangevuld .
Het is een duurder hotel, maar ik moet zeggen: Prijs kwaliteit --> top
We komen graag terug.

Kamertip: Gewoon genieten
Datum van verblijf: maart 2024
Saskia Beckers, General Manager van HasHotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 maart 2024

Beste Mimi, super dat u genoten heeft, zo hoort het te zijn. Dank u voor de leuke review, we geven de pluimpjes graag verder!
Tot een volgende keer.

Beoordeeld op 24 maart 2024

ondanks het feit dat we konden inchecken vanaf 15u was de kamer pas klaar tegen 16u15 . dat was jammer want we wouden de stad in. Maar dit neemt niet weg dat het mooie en nette kamers waren, lekker eten was, vriendelijk personeel, zachte en goed liggende bedden, een lekker uitgebreid ontbijt,... . Ik raad dit hotel zeker aan. wij komen zeker nog eens terug.

Datum van verblijf: maart 2024

Beste gast, Dank u voor uw beoek en de leuke review.
Onze excuses dat u even moest wachten op de kamer.
Helaas lukt het afgelopen weekend niet om tijdig alle kamers klaar te krijgen.
We hopen dat het welkomstdrankje de pijn watverzachte ? Tot een volgende keer? Dank u voor uw begrip , Groetjes uit Hasselt.

Beoordeeld op 17 maart 2024

Het hotel is ideaal gelegen om Hasselt te verkennen. Vriendelijk personeel. Een super, mooie, moderne, ruime kamer met alles erop en eraan. Het ontbijt is ook heerlijk. We kwamen als veganist zeker aan onze trekken. We komen zeker nog eens terug.

Datum van verblijf: maart 2024
Saskia Beckers, General Manager van HasHotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 maart 2024

Beste , super dat u genoten heeft. Zo hoort het te zijn.Dank u voor de review! Tot snel!