Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 161
Volledig restitueerbaar voor vr 15 dec.
Geen aanbetaling vereist
Priceline
US$ 161
Volledig restitueerbaar voor vr 15 dec.
Geen aanbetaling vereist
Go to your Happy Price
Expedia.com
US$ 162
Geen aanbetaling vereist
Word beloond met One Key
Hotels.comUS$ 162
TripadvisorUS$ 162
Lol.travel
alle 14 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (429)
Beoordelingen filteren
429 resultaten
Waardering van reizigers
226
138
36
17
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
226
138
36
17
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 429 beoordelingen
Beoordeeld op 3 september 2023 via mobiele applicatie

Super aangenaam verblijf en heel lekker ontbijt. Er was een probleem met de geur van de badkamer op de kamer die we eerst toebedeeld kregen, bij melding kregen we onmiddellijk een nieuwe kamer, waar alles perfect in orde was. Leuke attenties zoals gratis water en koffie op de kamer en een welkomstdrankje in de lobby.

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank IlseL188
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 27 augustus 2023

Bij aankomst in de kamer was er al meteen teleurstelling. We hadden een room deluxe met balkon geboekt waar bij de omschrijving staat” ruime kamer met terras” wij hadden kamer 131 en deze is niet ruim, en het balkon is 50cm bij 125cm. Je kan hier niet eens staan met 2 personen, laat staan zitten. Hier over een klacht ingediend en een voucher voor 2 personen een glaasje bubbels en 15 euro korting op het totale bedrag. Het raam naar het “balkon” kan je niet open laten want de afvoerluchten van de keuken waaien je kamer in. Voor 2 nachten bijna 400 euro betaald en voor die prijs zijn er in Hasselt echt betere kamers te vinden.

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank sibbeltsje
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 augustus 2023

Petje af voor dit hotel. Er wordt aan alles gedacht tot in de kleinste details. Wat mij betreft kan ik enkel pluspunten opnoemen.
Bij aankomst wordt er een gratis drankje aangeboden in de lobby. Zeer vriendelijke ontvangst aan de receptie. De mannen zijn erg behulpzaam en geven duidelijke info. Het interieur is zeer mooi, uitnodigend en aangenaam met de vele mooie planten. De toiletruimte aan de receptie is ruim en heel proper. In de kamer zijn er flesjes platwater voorzien die dagelijks aangevuld worden en er is een paraplu beschikbaar. De ontbijtruimte is heel gezellig en stijlvol ingericht met zetelhoekjes en op elke tafel staat een kaarsje en bloempje. Het is er overal rustig en je merkt niet dat er vele kamers bezet zijn.
De mevrouw die koffie brengt ziet er heel netjes en verzorgd uit en we werden ook heel vriendelijk en correct bediend moet overheerlijke koffies.
Bij het ontbijtbuffet staan opnieuw de kleine flesjes water en alles wordt er erg netjes gepresenteerd. Alles is voorzien wat er hoort bij een ontbijt, ook vers fruitsap.
Het valt op dat het overal erg proper is dus bij deze dikke pluim voor de poetsdienst. Ook de kamers worden erg netjes schoongemaakt en de badkamer is ruim en met een inloopdouche, het zoveelste pluspunt.
Het allerenigste minpuntje zijn de lichtschakelaars. Via 1 knop kan je 6 verschillende lichten bedienen (dus er is 1 toets met daarin 6 kleine knopjes) en het is een lijdensweg om de juiste knop te vinden voor het licht die je wil hebben ... dat mocht heus wat 'eenvoudiger'. Als je bvb een klein lichtje wil moet je 6 keer duwen op de schakelaar alvorens dit te vinden en dus vooral voor 's nachts is dit wel vervelend. Maar over de hele lijn kan ik enkel vol lof zijn. Wij gaan er dan ook heel snel terug !

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Catloverrrrr
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 augustus 2023 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel midden in het centrum van Hasselt. Zeer prettige ontvangst.
Mooie ruime moderne kamer met balkon. Amper 5 minuten lopen tot de winkels, terrassen en restaurants.
Parkeergarage is ook om de hoek.
Zeer uitgebreid en rijkelijk ontbijt met zeer vriendelijke bediening.

Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Alique31
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 augustus 2023

Zeer mooie en ruime kamers. Modern ingericht en met veel gevoel voor gezelligheid. Vriendelijk en gedienstig personeel. Super ligging op 5' wandelen van stadscentrum met veel gezellige terrasjes en goed restaurants.

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Eric V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken