Petje af voor dit hotel. Er wordt aan alles gedacht tot in de kleinste details. Wat mij betreft kan ik enkel pluspunten opnoemen.
Bij aankomst wordt er een gratis drankje aangeboden in de lobby. Zeer vriendelijke ontvangst aan de receptie. De mannen zijn erg behulpzaam en geven duidelijke info. Het interieur is zeer mooi, uitnodigend en aangenaam met de vele mooie planten. De toiletruimte aan de receptie is ruim en heel proper. In de kamer zijn er flesjes platwater voorzien die dagelijks aangevuld worden en er is een paraplu beschikbaar. De ontbijtruimte is heel gezellig en stijlvol ingericht met zetelhoekjes en op elke tafel staat een kaarsje en bloempje. Het is er overal rustig en je merkt niet dat er vele kamers bezet zijn.
De mevrouw die koffie brengt ziet er heel netjes en verzorgd uit en we werden ook heel vriendelijk en correct bediend moet overheerlijke koffies.
Bij het ontbijtbuffet staan opnieuw de kleine flesjes water en alles wordt er erg netjes gepresenteerd. Alles is voorzien wat er hoort bij een ontbijt, ook vers fruitsap.
Het valt op dat het overal erg proper is dus bij deze dikke pluim voor de poetsdienst. Ook de kamers worden erg netjes schoongemaakt en de badkamer is ruim en met een inloopdouche, het zoveelste pluspunt.
Het allerenigste minpuntje zijn de lichtschakelaars. Via 1 knop kan je 6 verschillende lichten bedienen (dus er is 1 toets met daarin 6 kleine knopjes) en het is een lijdensweg om de juiste knop te vinden voor het licht die je wil hebben ... dat mocht heus wat 'eenvoudiger'. Als je bvb een klein lichtje wil moet je 6 keer duwen op de schakelaar alvorens dit te vinden en dus vooral voor 's nachts is dit wel vervelend. Maar over de hele lijn kan ik enkel vol lof zijn. Wij gaan er dan ook heel snel terug !