Praktisch en mooi hotel. Uitstekende ligging nabij het mooie stadscentrum.
Vriendelijk en attent personeel. Zeer propere kamers.
Ontbijt was compleet met lekkere verse pistolets.
Kortom zeker een aanrader
- Gratis wifi
- Zwembad
- Restaurant
- Roomservice
Praktisch en mooi hotel. Uitstekende ligging nabij het mooie stadscentrum.
Vriendelijk en attent personeel. Zeer propere kamers.
Ontbijt was compleet met lekkere verse pistolets.
Kortom zeker een aanrader
Kamer ,locatie ,higiene, vriendelijkheid 10/10
mooie instapdouche, locatie direct in centrum, lekker ontbijt proper, restaurant ook lekker eten, ontvangst heel vriendelijk we komen zeker nog is terug .
Totaal 3 overnachtingen - in nieuw gedeelte van het hotel.
Ligging: Op een paar honderd meter van de grote markt en de belangrijkste commerciƫle straat.
Receptie: Op 1° verdieping, heel vriendelijke ontvangst.
Kamer: Zeer ruim, Groot dubbel bed met super aangename matras. Prachtige in glas afgewerkte badkamer. Dit alles in een zeer degelijke hygiƫnische toestand.
Safe, Koffiekan, Koelkast. Een extra grote TV met internet aansluiting maakten het allemaal nog aangenamer.
Ontbijt: De basis is niet echt uitgebreid maar individuele bestelling (gratis) mogelijk. Bediening heel vriendelijk.
Restaurant: Beviel ons buitengewoon goed. Super lekkere sole zowel op de gewone manier als op de voorgestelde wijze met tartaar saus. Personeel is super behulpzaam en vriendelijk. Gezellige inrichting, mogelijk dankzij de reeds gecreƫerde Kerstsfeer.
Samengevat: Aangenaam hotel - vriendelijk personeel - zeer degelijke keuken en top hygiƫnisch.
Lisette en Jozef
Het hotel is goed gelegen, de ontvangst is opperbest en de kamer was net en verzorgd. Bij aankomst werd ons een welkomstdrankje aangeboden, wat we met plezier aanvaard hebben. Het ontbijt is zeer goed en de keuze is ruim. Een eigen parking is er niet maar er zijn tegen een democratische prijs garageboxen te verkrijgen, de fietsenstalling is op wandelafstand van het hotel.
Beste,
dank u voor uw bezoek en de leuke review. We hopen u nog eens te mogen verwelkomen.
We hebben genoten van ons verblijf. Heel vriendelijke ontvangst aan de balie, de kamer was heel proper en zeer ruim. 's Ochtends genoten van een lekker ontbijt met alles erop en eraan! Wij keren graag nog eens terug!
Beste Sam,
dank u voor de mooie woorden, we kijken er naar uit u opnieuw te mogen verwelkomen. Tot snel.
Mooie kamer, zeer goede ligging, goed bereikbaar Midden van het centrum, op 5 minuten midden van het winkelcentrum
Zeer goed ontbijt
Restaurant ook top, zeer goede bediening
Wij hebben een zeer mooi verblijf gehad
Beste Robert, fijn dat u genoten heeft, zo hoort het ook.
Dank u voor de mooie score & tot een volgende keer?