Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 87
Expedia.com
US$ 92
Word beloond met One Key
Agoda.com
US$ 74
Geen boekingstoeslagen
Hotels.comUS$ 92
PricelineUS$ 92
B&B HotelsUS$ 83
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (11)
Beoordelingen filteren
11 resultaten
Waardering van reizigers
7
1
3
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
7
1
3
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 11 beoordelingen
Beoordeeld op 21 juli 2023 via mobiele applicatie

Het hotel is heel centraal gelegen en in een prachtig pand. Mogelijkheid tot het parkeren van de auto voor een zeer goeie prijs in de ondergrondse parking.
Mogelijkheid om de hele dag door water, koffie en thee te nuttigen aan de receptie.
Onze kamer was gelegen op de 3de verdieping op het einde van de gang. De kamer was ruim genoeg voor twee personen en een hondje. Alles was ook zeer netjes. Er is mogelijkheid om te streamen op de kamer maar na een halfuurtje proberen op verschillende manieren ons toch niet gelukt. Het tapijt in de gang op de 3de verdieping is op sommige plaatsen wel erg vuil (vlekken) en misschien aan vervanging toe.
Het ontbijt was ruim voldoende. Voldoende keuze uit granen, brood, koffiekoeken enz… Het enige wat mss nog fijn zou zijn is een gekookt eitje.
Kortom wij zijn zeer tevreden van ons bezoek hier en zouden hier zeker terug komen. Ook gaan we het hotel aanraden aan vrienden.

Kamertip: Parkeergelegenheid, hondvriendelijk, centraal gelegen
Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank debras2304
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van B&B HOTEL Hasselt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2023

Beste,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

We zijn blij te horen dat u de centrale ligging en het prachtige pand van ons hotel waardeerde, evenals de parkeermogelijkheden en de gratis koffie, thee en water in de lobby. Fijn dat u tevreden was met uw kamer en de netheid ervan. We betreuren het echter dat u problemen ondervond met het streamen op de tv en nemen uw opmerking over het tapijt in de gang ter harte. We zullen dit onderzoeken en indien nodig actie ondernemen.

Wat betreft het ontbijt, we zijn blij dat u de ruime keuze en kwaliteit van de producten waardeerde. We nemen uw suggestie voor een gekookt eitje mee voor toekomstige verbeteringen. Nogmaals bedankt voor uw aanbeveling aan vrienden en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Een volgende keer staan we met plezier weer voor u klaar.

Vriendelijke groet,


Michaël Bruyère, Deputy Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2023

Wegens een woningbrand waren wij genoodzaakt om gedurende een bepaalde periode op hotel te verblijven. Na een paar nachtjes gedwongen hotel-hoppen, kwamen we bij B&B Hasselt terecht.
De vriendelijke ontvangst, de professionaliteit van het personeel in het algemeen en de aangeboden flexibiliteit, daar kon geen enkel van de door ons bezochte hotels in Hasselt aan tippen. Deze factoren in combinatie met de aangename, propere en zeer functionele kamers, het prima ontbijt en de gunstige ligging, maken van dit hotel een topper! Niet te kloppen prijs/kwaliteit verhouding. Wij kunnen het alleen maar oprecht aanbevelen.
Een heel speciale dankjewel aan Eline, Cheyenne en de andere mensen van het onthaal wiens naam mij nu helaas ontglipt. Merci!

Datum van verblijf: mei 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Yousra L
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van B&B HOTEL Hasselt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2023

Beste Yousra,
Dank u voor uw mooie beoordeling.

Het doet ons plezier dat we hebben kunnen bijdragen aan een geslaagd verblijf. Wat fijn dat u helemaal tevreden was met onze gunstige ligging en de vriendelijkheid van ons personeel.

We hopen u dan ook nog eens te mogen verwelkomen!


Joris Keimes, Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2023

Zeer mooi nieuw hotel in een prachtig oud pand. Heel gunstige ligging, op wandelafstand van het station en van het stadscentrum. Ook vlakbij verschillende bezienswaardigheden.
De kamers zijn zeer mooi ingericht en heel proper.
Ontbijt was zeer lekker en ruim voldoende. Hoewel er geen koffiezet is op de kamer kan je de ganse dag koffie nemen in de lobby.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Datum van verblijf: april 2023
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Corujabis
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van B&B HOTEL Hasselt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 mei 2023

Beste gast,
Bedankt voor uw recensie.

Fijn dat u heeft genoten van de comfortabele kamer en het lekkere ontbijt. We lezen met plezier dat het verblijf voor herhaling vatbaar is!

We ontvangen u in de toekomst graag nogmaals.

Met vriendelijke groeten,


Joris Keimes, Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 februari 2023

Inchecken is geen sinecure, vooral uw wagen parkeren in afwachting van het inchecken kan als een uitdaging beschouwd worden. Het onthaal is super vriendelijk en zeer behulpzaam. De kamers eerder een de kleine kant maar wel proper en een ruime badkamer / inloopdouche. Wij hadden het ongeluk dat de gasten voor ons rokers waren en duidelijk gerookt hadden op de kamer, met deze opmerking naar de receptie waar we prompt een andere kamer aangeboden kregen. Het ontbijt was lekker en uitgebreid al ontbreken enkele essentiele zaken zoals een toaster en en gekookte eitjes. Al bij al een goede ervaring in en rond het hotel dat op enkele stappen van het stadscentrum ligt.

Datum van verblijf: februari 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Chris73320
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van B&B HOTEL Hasselt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 maart 2023

Beste Chris,
Bedankt voor uw feedback.

Wat leuk dat u goed ontvangen bent en dat u de vriendelijkheid van onze medewerkers hebt opgemerkt! Onze excuses voor de onaangename geur van sigaretten in uw kamer. Gelukkig hebben we een gepaste oplossing kunnen bieden.

Graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet,


Joris Keimes, Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 november 2022

Het begon al met de dame aan de receptie, super vriendelijk en behulpzaam.
Dan een prachtkamer gekregen en ook een mooi ontbijt.
Tevens op een paar minuutjes van het winkelcentrum.
De ideale plek om het mooie Hasselt te ontdekken.

Datum van verblijf: november 2022
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Pajot1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van B&B HOTEL Hasselt, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 november 2022

Beste gast,

Het doet ons veel plezier dat u onze vriendelijke service waardeerde. Fijn dat onze gunstige ligging, het uitgebreid ontbijt en de netheid van uw kamer pluspunten voor u betekenden. We hopen dat u ook van een goede nachtrust en van heeft genoten!

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.


Joris Keimes, Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken