Ria.V

fietsvakantie met vrienden

Beoordeling van B&B De Kiezel
5,0 van 5 bollen2 aug 2020 beoordeeld
Héél mooie propere B&B, aangenaam verrast door het terras aan onze kamer! Wij zijn vriendelijk ontvangen door de zoon, Gastvrouw Sandra is " discreet" aanwezig, je kan bij haar terecht met al je vragen, maar ze dringt zich niet op, zoals wij het liefste hebben, een aanrader! Het ontbijt is héél verzorgd!
2.5 km van B&B De Kiezel
salon en notenboom
5.7 km van B&B De Kiezel
Go to your Happy Price
4.9 km van B&B De Kiezel
Hostel H Hasselt, Hasselt, Bélgica.
Go to your Happy Price
3.4 km van B&B De Kiezel
Meer hotels in Hasselt bekijken
Beoordeeld op 1 augustus 2020

Fijn onthaal in een B&B met ruime kamer en ruime badkamer. Alles is aanwezig, tot gratis wifi. We zijn alvast zeer tevreden over ons verblijf in De Kiezel (2 nachten). Twee minpunten gevonden: Best een kamer vragen op de verdieping. De kamer op de gelijkvloers, juist naast de ontbijtruimte heeft 's morgens wat last van de voorbereiding van de gastvrouw, die wel haar uiterste best doet om de voorbereidingen voor het ontbijt zo stil mogelijk uit te voeren. Maar een lichte slaper wordt toch wakker. De parking is wat krap voor 4 auto's, maar het lukt net allemaal.

Beoordeeld op 1 augustus 2020 via mobiele applicatie

Vriendelijke gastvrouw, mooie grote schone kamer, verzorgd ontbijt.

Uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving (Bokrijk, Genk, wandel- / fiets tochten)

Enig minpuntje was dat het aan een drukke weg ligt (storend geluid)

Beoordeeld op 27 april 2018

Voldoende informatie om de B&B goed te kunnen vinden. Grote, ruime, nette, verzorgde, super propere kamer. De isolatie van de kamers is uitstekend. Geen last van het drukke verkeer. De dame die de uitbaatster assisteert is super vriendelijk. Er is een parking aanwezig. Er is Informatie over mogelijke bezoekjes in Hasselt en in de buurt. Het ontbijt is fantastisch. Heel lekker en verzorgd. Zelf hadden wij de Olijfkamer, mijn broer de lavendelkamer. Allebei heel ruim en goed ingericht. De B&B is een aanrader !! Alleen jammer dat het stoeltje in de badkamer van de lavendelkamer niet gefixeerd is.

Kamertip: Er is een kamer ingericht voor personen met beperking.
Datum van verblijf: april 2018
Beoordeeld op 27 augustus 2017 via mobiele applicatie

Afgelopen nacht in deze b&b verbleven in de zonnebloemkamer. Heel gezellig ingericht, mooie tuin, zeer schone en leuk ingerichte kamers. Airco aanwezig, grote badkamer met inloopdouche. Drankjes kun je beneden halen. Auto staat netjes op de gratis parkeerplaats. Overheerlijk ontbijt! Kinepolis (bioscoop) om de hoek, daar zijn we geweest, met leuke restaurantjwa eronder. kortom, een aanrader

Datum van verblijf: augustus 2017
Beoordeeld op 12 augustus 2017

De kamers zijn prachtig en waren pico bello in orde. We hadden geopteerd voor de kamer beneden(met het terras) maar ons dochter had de boeking gedaan en macht dus eerst kiezen. Wij zaten dus boven. Een goeie keuze voor ons want het terras beneden heeft eigenlijk weinig privacy. Iedereen die binnenkomt passeert er en het terras is niet afgeschermd. Alhoewel we we dicht bij een drukke baan zaten hoor je daar heel weinig van. Bij aankomst kregen we uitleg van de uitbaatster en je voelde wel dat zij haar B&B met hart en ziel runt. Ze vertelde ons ook dat ze de volgende morgen(en de morgen erop) het ontbijt niet zelf ging verzorgen maar dat haar dochter en zoon het gingen overnemen. Ze hebben dit beiden schitterend gedaan. Opvolging reeds verzekerd dus! Over het ontbijt zelf: dit was schitterend en heel uitgebreid! Kort samengevat: we hebben een mooi verlengd weekend gehad in deze mooie B&B met gedreven mensen en omgeven door prachtige natuur. Voor herhaling vatbaar en zeker aan iedereen aan te raden!

Datum van verblijf: juni 2017