nelevbn
Brugge, België

ideaal hotel in centrum van hasselt

4,0 van 5 bollen22 jul 2024 beoordeeld
goed hotel, heel vriendelijk en gastvrij.

kamers waren ruim (wij waren met gezin met 1 kind).
positief is dat je het raam kon openzetten voor verse lucht.
kamer en badkamer waren heel proper en werden dagelijks gekuist.

heel handig dat je direct in het centrum van hasselt zit, parking bij hotel is duur, 5 min rijden met de auto kon je gratis parkeren.

lekker ontbijt, ze werken met tijdsloten maar toch moet je soms lang wachten om een plaatsje te krijgen. er is ook mogelijkheid om overdag en s'avonds te eten in het restaurant, kindjes onder de 12 jaar hebben voordeel.

wel heel storende en onbeleefde groep jonge gasten allemaal voetballers van rond de 12 jaar, die zowel overdag al s'nachts veel lawaai maakte (roepen in de gang, op alle deuren kloppen tot 1 uur s'nachts).
Pas nadat er verschillende hotelgasten naar de receptie gebeld hadden kwamen ze kijken van de receptie / nachtwacht. en werden de 2 begeleiders van de groep er bij gehaald en werden sommige kinderen in andere kamers gelegd en moesten ze duidelijk stil zijn.
Datum van verblijf: mei 2024
Reistype: Bezocht met familie
4,0 van 5 bollenHygiëne
3,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Gereageerd 28 jul 2024
Beste gast,
Fijn dat u de tijd nam voor uw beoordeling.

We zijn blij dat u de gunstige ligging van ons hotel, de vriendelijkheid en gastvrijheid van ons personeel, de ruimte van de kamer, de mogelijkheid om het raam te openen voor frisse lucht, en de netheid van de kamer en badkamer op prijs heeft gesteld. Het is altijd ons doel om een comfortabel en gastvrij verblijf te bieden.

Niettemin betreuren we het dat uw ervaring met onze parkeergelegenheid niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Hoewel we begrijpen dat de kosten voor sommigen een punt van zorg kunnen zijn, bieden we een openbare ondergrondse parkeergarage met directe toegang tot onze lobby voor uw gemak, en we lichten altijd de mogelijkheid van gratis alternatieve parkeren op enige afstand. Bovendien spijt het ons zeer dat u hinder heeft ondervonden van geluidsoverlast. We streven ernaar om onze gasten de rust te bieden die zij verdienen en we zullen blijven werken aan het verbeteren van de manier waarop wij situaties zoals deze in de toekomst aanpakken.

Tot slot zijn we verheugd dat u heeft genoten van ons uitgebreide ontbijtbuffet, de eetmogelijkheden in ons restaurant en de voordelen voor kinderen onder de 12 jaar. Wij hopen dat deze positieve punten bijdragen aan goede herinneringen aan uw verblijf bij ons.

Graag verwelkomen we u opnieuw.

• HIExpress.com
0.6 km van Holiday Inn Hasselt, an IHG hotel
4.7 km van Holiday Inn Hasselt, an IHG hotel
2.6 km van Holiday Inn Hasselt, an IHG hotel
2.3 km van Holiday Inn Hasselt, an IHG hotel
Hostel H Hasselt, Hasselt, Bélgica.
0.9 km van Holiday Inn Hasselt, an IHG hotel
salon en notenboom
5.8 km van Holiday Inn Hasselt, an IHG hotel
Meer hotels in Hasselt bekijken
Beoordeeld op 31 maart 2024 via mobiele applicatie

Ondanks dat de locatie ideaal is voor een weekendje Hasselt, hebben wij toch wat minpuntjes.
De twee 2persoons bedden zijn echt aan de kleine kant, het zijn eerder 1,5e bedden. De kamer was echt onwijs warm en niet koel te krijgen met airco.
‘s avonds best veel geluidsoverlast van muziek enz. (En wij waren er met kleine kinderen).
Wel leuk dat de kinderen chocola kregen bij aankomst.
Kamers waren prima, maar ook niet spectaculair voor de prijs.

Datum van verblijf: maart 2024
Hotel- cmanager, Owner van Holiday Inn Hasselt, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 april 2024

Beste gast,
Bedankt voor uw beoordeling.

Het doet ons goed te horen dat de locatie van ons hotel als ideaal ervaren is voor een weekendje weg in Hasselt.
Wij betreuren het dat de grootte van de bedden en de temperatuurregeling in uw kamer niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Onze bedden voldoen aan standaard afmetingen en wij bieden extra ventilatoren en verwarmingen aan indien nodig om het comfort van onze gasten te garanderen. Onze excuses voor de geluidsoverlast. U mag dit altijd doorgeven aan de receptie op het moment zelf zodat we kunnen uitzoeken van welke kamer de geluidsoverlast komt.
Het verheugt ons dat uw kinderen blij waren met de chocola bij aankomst. Dit kleine gebaar past binnen ons streven naar een gastvrije sfeer voor onze jonge gasten.

Met warme groeten en hopelijk tot een volgende keer,

Beoordeeld op 8 januari 2024 via mobiele applicatie

Goed hotel. Het is niet het goedkoopste maar wel erg netjes. Vriendelijk personeel, locatie mooi aan het centrum. Kamer is netjes en van deze tijd. Parkeren onder het hotel is ook fijn. Lift komt direct in hotel uit dus makkelijk met de koffers.
Voor de kinderen was een springkussen in een zaaltje bij de receptie gezet. Erg leuk vertier voor de kleintjes tussendoor.

Kamertip: Parkeren onder hotel met lift direct nabij receptie
Datum van verblijf: januari 2024
Hotel- cmanager, Owner van Holiday Inn Hasselt, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 januari 2024

Beste Johnny,
Bedankt voor uw feedback.

We zijn blij te horen dat u onze nette kamers en de vriendelijke service van ons personeel waardeert. Het is fijn dat de centrale locatie en de parkeermogelijkheid onder het hotel ook naar wens waren. Leuk dat het springkussen de kinderen heeft kunnen vermaken, we streven ernaar om voor al onze gasten, jong en oud, een aangenaam verblijf te bieden.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

Beoordeeld op 20 februari 2023 via mobiele applicatie

Helaas kwamen wij laat aan schijnbaar waren ze niet op de hoogte toch 3mails gestuurd.
Dan konstateer je dat de tv 5 kanalen heb die werken je voor ontbijt moet 20 euro betalen en de parking 19 euro wordt gezegd onvriendelijk moet je beneden betalen je meot wel de hele parking tot de uitgang aflopen om de automaat tevinden
Daarom de 3 sterren een hotel van dat niveau faalt duidelijk

Datum van verblijf: februari 2023
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Holiday Inn Hasselt, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 februari 2023

Beste gast,
Bedankt voor uw feedback.

We vinden het jammer te lezen dat u met een slecht gevoel achter blijft. We willen graag onze excuses aanbieden voor de ondervonden tekortkomingen op gebied van communicatie. Ook jammer dat u de parkingprijs te hoog vond, we zijn helaas afhankelijk van de prijzen van Q-Park. Voor ons ontbijt hanteren we een marktconforme prijs en we bieden een zeer uitgebreid aanbod aan zowel warme en koude gerechten, verse broden en hebben wij zelfs een healthy corner. We hopen dat het u desondanks wel goed gesmaakt heeft.

Beoordeeld op 31 januari 2023

Zeer nette kamer en badkamer,
vriendelijkbehulpzaam personeel zowel aan de balie als in het restaurant.
Ontbijt was perfect.
Pluspunt is dat ons zoontje bij het dinerin het restaurant, gratis mocht mee eten van de kindermenu.

Datum van verblijf: januari 2023
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Holiday Inn Hasselt, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 februari 2023

Beste gast,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

Wat fijn dat u met een goed gevoel bij ons bent weggegaan en dat u onze service op prijs heeft gesteld.

Met warme groeten en graag tot een volgende keer.

Beoordeeld op 2 oktober 2022

Het hotel heeft ruime kamers en is zeer proper. Matrassen zijn zeer comfortabel. Ik miste niettemin extra dekens en hoofdkussens in de kamer.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wel wat prijzig maar goed gelegen.

Datum van verblijf: oktober 2022
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Holiday Inn Hasselt, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2022

Beste gast,
Hartelijk bedankt voor uw feedback!

Het doet ons plezier dat u een geslaagd verblijf had bij ons en dat u helemaal tevreden was met de netheid van ons hotel, onze ruime kamers en onze heerlijke bedden. U kunt gerust een extra kussen of deken vragen aan de receptie: het comfort van onze gasten is een topprioriteit voor ons. Bedankt ook voor de pluim aan ons personeel!

Graag verwelkomen we u opnieuw.