Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 72
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 57
Aanbieding bekijken
Hotels.com
US$ 57
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 72
TravelocityUS$ 57
Agoda.comUS$ 72
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (742)
Beoordelingen filteren
742 resultaten
Waardering van reizigers
157
236
195
105
49
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
157
236
195
105
49
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 742 beoordelingen
Beoordeeld op 20 juni 2022 via mobiele applicatie

Toffe ingerichte, propere kamer! Heel vriendelijk personeel, een heel lekker ontbijt met alles erop en eraan...onze kamer was mooi versierd wegens ons 5 jarig jubileum, heel leuke verrassing :-) wij komen zeker nog terug!!!

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank SandraV5077
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 juni 2022

We hadden er meer van verwacht, zeker op basis van de recensies. Erg kleine claustrofobische kamer, simpele douche en een waterkokertje met wat koffie is toch wel echt het minste dat we verwachtten, maar helaas. Service en ontbijt was verder wel in orde. Misschien dat we gewoon pech hadden met de kamer, maar op basis van deze ervaring gaan we zeker niet terug.

Datum van verblijf: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank snemoonibor
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 juni 2022

kleine kamer en waren aan het verbouwen naast het hotel dus heel vroeg wakker. Konden 's nachts ook niet binnen geraken met onze kaart van de kamer dus moesten wachten tot iemand kwam opendoen. Koffie of water op de kamer kan een meerwaarde betekenen

Datum van verblijf: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank catherinedeblock
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 juni 2022 via mobiele applicatie

Alles wat je verwacht is aanwezig , gezellig , leuke hippe kamer,... iedereen is zeer vriendelijk ! Proper , lekker ontbijt en letterlijk 5 min wandelen en je bent in de winkelstraat van Hasselt , 5 min wandelen en je bent aan het water waar je kan tafelen en iets drinken...

Top ervaring wij komen terug !

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank TheRudyspecial
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 juni 2022 via mobiele applicatie

Net hotel , kleine kamers maar goed ingedeeld. Heel erg mooie badkamer naar mijn mening . Geboekt via bongo bon
Lekker ontbijt met genoeg keuze . Restaurant niet uitgeprobeerd na zien van slechte revieuws. Geen geluid van buitenaf. Vriendelijk personeel .

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Odyssey17841993658
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken