Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fancy en efficiënt”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 8 websites!
YUP Hotel - Different Hotels
Beoordeeld als nr. 7 van 11 hotels in Hasselt
2 juli 2016 beoordeeld

Zeer excentriek hotel, prima onthaal, easy booking en zeer lekker ontbijt! Een topper! Een echte aanrader voor het jong publiek. De kamers zijn proper en zeer aangenaam. Prima bereikbaarheid met openbaar vervoer vanaf station en het stadscentrum. Goede wifi, tv op kamer. Grappige maar fijne touch 'What happens in YUP... '

  • Verbleef: Maart, 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank RobinAnseeuw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DifferentHotels, General Manager van YUP Hotel - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juli 2016

Hier doen we het voor! Bedankt Robin voor deze mooie review. '... It stays in YUP'. - Khaled Naya

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (215)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

124 - 128 van 215 beoordelingen

16 juni 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een avondje uitgaan in discotheek de Versuz zijn we hier blijven overnachten. Leuk ingericht hotel, vriendelijk personeel en altijd een hapje en een drankje te krijgen. Ook budget vriendelijk.. Aanrader voor wie last minute nog een aangename slaapplaats zoekt!

Verbleef: Juni, 2016
Bedank Marijn V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DifferentHotels, General Manager van YUP Hotel - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juli 2016

Hi Tony. Dank je voor deze leuke review. Tot een volgende keer in YUP ;) - Khaled Naya

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb een kamer geboekt op basis van de foto's op hun site want die spraken mij aan. Wel even onderhandelen want de prijs bij het hotel was hoger dan booking.com.
Maar dat hebben ze in orde gebracht. Vriendelijke en duidelijke info zowel per mail als aan de telefoon.
De lobby (inkom) is heel sjiek en strak, net als de buitenkant van het hotel.
Je krijgt een glaasje cava of fruitsap bij aankomst. Heel hartelijk.
Het extra bed op de kamer (we waren met drie vriendinnen en wilden graag op dezelfde kamer) mankeerde een paar latjes in de bodem maar dat hebben ze met de glimlach hersteld. De kamers zijn basic (witte dekbedden) maar proper. Ik vond het jammer dat er geen frigootje was en dat de venster niet kon blijven staan in klikstand. Ook de lamellen konden niet omhoog omdat het ophaalsysteem stuk was.
Correct ontbijt, voldoende aanbod. Wel super qua ligging om te parkeren en belangrijker nog, te gaan winkelen of eten in het centrum.

Verbleef: Mei, 2016, reisde met vrienden
Bedank Tanja D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DifferentHotels, General Manager van YUP Hotel - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juli 2016

Dag Tanja. Hartelijk bedankt voor jouw mooie review. Fijn te vernemen dat jullie verblijf naar wens was! We hebben bewust gekozen om geen minibar in onze YUP Cabins te plaatsen. Alle drank en eten zijn te krijgen in onze bar of Grab & Go. Tot een volgende keer in YUP! - Khaled Naya

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 april 2016 beoordeeld

Vooraf erg aangesproken door het design en het imago...maar dat kunnen ze niet echt ten volle waarmaken. De prijs staat niet in verhouding tot de geboden kwaliteit. Zowel qua onderhoud als qua personeel is er werk aan de hotelwinkel.

  • Verbleef: April, 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank geetje2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DifferentHotels, General Manager van YUP Hotel - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juli 2016

Beste Geetje. Dank je voor de feedback. Je mag ons altijd mailen (info@yuphotel.com) hoe wij ons kunnen verbeteren volgens jou. We staan uiteraard altijd open voor opbouwende kritiek. :) Yuppie groetjes, Khaled Naya.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 april 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik had veel meer verwacht propere kamer maar dat is het zowat, zeer slechte isolatie. Venster ging niet dicht op kamer uiteindelijk wat tocht door een aantal boeken tegen gehouden maar nog altijd veel lawaai en niet volledig tochtvrij. We mochten mailen en ze gingen ons dit compenseren, ik denk met een korting voor volgende bezoek we gaan echter niet terug. Ontbijt zeer basic voor die prijs, chocolade en boterkoek niet goed afgebakken deeg zat er nog ongebakken in niet te eten ! Toen we chocomelk vroegen voor ons kindje kon dit mits bijbetaling en na het ontbijt moesten we afruimen, ik heb daar geen probleem mee maar voor die prijs die we betaalden mocht dat wel in de service zitten. Dit is geen place to be. Prijs - kwaliteit niet goed !

Verbleef: April, 2016, reisde met vrienden
2  Bedank Bianca D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DifferentHotels, General Manager van YUP Hotel - Different Hotels, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juli 2016

Beste Bianca. Allereerst hartelijk bedankt voor de feedback. Het hotel is volledig gerenoveerd en open sinds september 2015. Ook de isolatie en ramen hebben een opknapbeurt gehad :) Jammer dat het ontbijt niet aan jullie verwachtingen voldeed. We zullen jouw opmerkingen over het ontbijt intern opnemen. We hopen jullie alsnog eens te mogen ontvangen in het YUP Hotel om jullie eerste ervaring in het niets te doen verdwijnen. Yuppie groetjes, Khaled Naya.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Hasselt bekeken
op 0.6 km afstand
Radisson Blu Hotel, Hasselt
op 0.3 km afstand
Holiday Inn Hasselt
Holiday Inn Hasselt
nr. 3 van 11 in Hasselt
448 beoordelingen
op 0.1 km afstand
Holiday Inn Express Hasselt
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
op 0.7 km afstand
Hassotel
Hassotel
nr. 4 van 11 in Hasselt
178 beoordelingen
op 0.6 km afstand
Park Inn By Radisson Hasselt
op 5.7 km afstand
Vous Le Vous
Vous Le Vous
nr. 2 van 11 in Hasselt
68 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In YUP Hotel - Different Hotels geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over YUP Hotel - Different Hotels

Adres: Thonissenlaan 52, Hasselt 3500, België (Voorheen Ibis Hasselt Centrum)
Locatie: België > Vlaanderen > Limburg Province > Hasselt
Voorzieningen:
Bar/lounge
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 7 van 11 hotels in Hasselt
Prijsklasse: 73 € - 130 € (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3,5 ster(ren) — YUP Hotel - Different Hotels 3.5*
Aantal kamers: 59
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia en TripOnline SA, dus je kunt je reserveringen bij YUP Hotel - Different Hotels met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding