Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hasselt
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Echte aanrader!”
Beoordeling van Lento

Lento
Geclassificeerd als nr. 35 van 311 Restaurants in Hasselt
Prijsklasse: 17 US$ - 56 US$
Gegevens restaurant
21 juli 2019 beoordeeld

Tweede maal op minder dan een maand tijd. Heerlijk gegeten en gedronken, zeer vriendelijke bediening, zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding. De gratis kan water met een gekozen smaakje is ook een topper.
Als vegetariër héél blij met dit adresje!

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Mahoe64
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (46)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

12 - 16 van 46 beoordelingen

21 juli 2019 beoordeeld

Zelfs als niet-veganist kan je hier lekker genieten! Vooral de mocktails, nacho's en andere tapashapjes vind ik heerlijk, maar ook de hoofdgerechten zijn top. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Hannelore1989
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier al geweest voor een brunch op zondag voor een lunch met het gezin en voor meerdere diners met vrienden.

Elke keer was het eten geweldig lekker, de bediening super vriendelijk en de sfeer super!

Elke keer kijken we uit naar het nieuwe menu, want elk nieuw menu zijn nieuwe ontdekkingen. Wij rijden er graag voor naar Hasselt.

Kortom, niet zomaar een aanrader, je moet hier geweest zijn en gaan, een echte aanrader.

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank 7307Peterw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2019 beoordeeld

Een etentje bij Lento is elke keer een succes. Hun gerechten zijn altijd superlekker en mooi afgewerkt. Bovendien zorgen ze ervoor dat je steeds meer dan voldoende opties hebt om uit te kiezen en zijn ze creatief in het bedenken van hun menukaart. Daarnaast is de bediening altijd top! De eigenaars begroeten je met een lach en zorgen ervoor dat je niets te kort komt. Een echte aanrader!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank KatrienPut
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2019 beoordeeld

Vorig jaar hebben wij Lento leren kennen en sindsdien zijn we daar niet meer weg te houden! Elke keer opnieuw worden we omver geblazen door de heerlijke smaken en verrassende gerechten. Ook de bediening is echt prima, vriendelijk en de gerechten worden snel gebracht! Keer op keer zijn we verbaasd hoe zo een jong koppel dit alles kan verwezenlijken. Lento, doe zo verder, jullie zijn toppers!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Kora1991
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Lento bekeken, bekeken ook

Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 

In Lento geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding