Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig eindeloos tafelen”
Beoordeling van Kapel 16

Kapel 16
Geclassificeerd als nr. 50 van 310 Restaurants in Hasselt
Prijsklasse: 5 US$ - 17 US$
Gegevens restaurant
14 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super zaakje om wijntjes en kleine gerechtjes te proeven. Heel gezellige avond gehad met vriendinnen! Ben er nog eens geweest, maar nu vond ik het eten nog beter en goeie porties. Suggestie was echt om vingers af te likken.

Datum van bezoek: april 2019
2  Bedank FarAway583257
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Svea T, Manager van Kapel 16, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juni 2019

bedankt ! Fijn om te horen

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (30)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

10 - 14 van 30 beoordelingen

14 mei 2019 beoordeeld

De kaaskroketjes zijn heerlijk. Van simpele klassiekers maken ze heerlijke smaakbommetjes.
De gerechtjes zijn bovendien klein, zodat je er meerdere kunt proeven.
Ideaal voor een avondje uit.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank bowoke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Al een aantal keren dit dit super zaakje bezocht! Vriendelijke bediening, goed geselecteerde wijnen en lekker eten! Vooral de suggesties konden ons bekoren. Fijn om met vrienden te doen maar ook als koppel. We komen zeker nog terug!

Datum van bezoek: maart 2019
1  Bedank KatrienGry
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekkere kleine gerechtjes, je wilt van alles proeven! Altijd verrassend door wisselende suggesties. Smakelijke bieren en wijnen, vriendelijke bediening, zalig terras en gezellig interieur. Een aanrader in Hasselt!

Datum van bezoek: mei 2019
1  Bedank VeerlePaulissen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een héél gezellige zaak, met vooral een zalig terras. Uitgebreide en gevarieerde kaart met lekkere drankjes en heerlijke gerechtjes. Een aanrader!

Datum van bezoek: mei 2019
1  Bedank Hermando
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kapel 16 bekeken, bekeken ook

Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 

In Kapel 16 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding