Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super”
Beoordeling van Boulebaar

Boulebaar
Geclassificeerd als nr. 23 van 300 Restaurants in Hasselt
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
14 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Met ons gezin genoten van het verjaardag etentje door de jarige uitgekozen , het concept food sharing op deze manier nog niet gedaan . De gastvrouw legde ons het concept uit en liet ons daarna genieten van de heerlijke gerechtjes .
We hebben genoten van ons gezinsetentje .

Datum van bezoek: april 2019
Bedank 616vivianeb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (47)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 47 beoordelingen

12 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je eens op een andere manier wil lunchen, dan kan je terecht in Boulebar. Fijne ontvangst: Jonge gastvrouw en -man. Leuk kader: Statig herenhuis. Een tweede bezoek voor mij met zoon en petekind. Gekozen voor de plank met een mix van lekkers. Lekker donker brood erbij. Geen standaard drankjes, maar heerlijk zelfgemaakt en met een ijzeren rietje. Alternatief en gesmaakt.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank 304annickg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel vriendelijke ontvangst door de gastvrouw, we voelden ons meteen thuis. Gezellige sfeer en fantastisch lekker gegeten! Wij komen zeker terug!

Datum van bezoek: maart 2019
1  Bedank EllenDG123
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer vriendelijke gastvrouw en kok, mooie zaak! Wij namen de nachos met pulled pork, de sweet potato wedges en de falafels. Qua smaak zat het perfect!! Wij betaalden pp een dikke €30 voor 3 tapas, dessert en 3 drankjes, prijs-kwaliteit verhouding zat zeer goed! Ons volgende bijpraat-afspraakje ligt dus bij deze opnieuw vast bij de Boulebaar :)

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank laurahX7226TX
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 maart 2019 beoordeeld

In een statig herenhuis op de binnenring van Hasselt, baat een jong, dynamisch stel dit no nonsens eethuis uit. Een aantal Vantage huishoudelijke en keukenattributen kleden de verbruiksruimte aan tot een gezellige omgeving om bij het alternatief aanbod van gerechtjes met vrienden of familieleden bij te praten. Wij waren hier voor de zondagsbrunch (reserveren verplicht). De gasten worden uitgenodigd aan te schuiven aan een ontbijtbuffet. Een mooi traditioneel aanbod zonder meer, naast één of twee eigen gerechtjes niks bijzonder of creatief zoals je zou mogen verwachten van deze ambitieuze uitbaters. Zelfs geen vers fruitsapje of vers fruitslaatje wat toch wel zou mogen voor het betaalde prijskaartje. Een gemiste kans voor een brunch waar duidelijk vraag naar is in Hasselt of elders.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Belgiandentist
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Boulebaar bekeken, bekeken ook

Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 

In Boulebaar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding