Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“No nonsense food”
Beoordeling van Pizza, Pasta e Basta

Pizza, Pasta e Basta
Geclassificeerd als nr. 105 van 311 Restaurants in Hasselt
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
15 september 2016 beoordeeld

Heerlijke pastas en pizzas, ook leuk om af te halen. Home made cooking by 2 sicilians.
Het interieur is wel aan vernieuwing toe.

Datum van bezoek: augustus 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank KatrienM72
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (103)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

36 - 40 van 103 beoordelingen

10 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Met vrienden gisteren gaan eten omstreeks 20u.
Vorige bezoek dateerde van 2 jaar geleden, toen zeer aangenaam en volle zaak. Gisteren was de zaak bijna leeg. Een zeer uitgebreide kaart met keuze voor iedereen, prijzen niet duur. We bestellen een fles prosecco, ons glas was nog niet half of het eten was er al. Eten was zeer goed, pasta al dente, je kon kiezen welke saus je wou. Zelf brood moeten bestellen, bediening was eerder nors en alles behalve hartelijk. Na het eten werd snel afgeruimd en kregen we te horen: dessert/koffie? Het was duidelijk dat we moesten maken dat we klaar maken en buiten moesten. Om kwart voor tien rekening op tafel: we sluiten. Samengevat: eten echt lekker, bediening kan veel beter. Denk niet dat wij nog teruggaan, we voelden ons niet welkom en misten de vriendelijkheid van 2 jaar geleden.
Ondanks een mooie zaak begrijpen we waarom de zaak bijna leeg was.

Datum van bezoek: september 2016
1  Bedank JefC829
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De Trio van pasta was lekker!!! De rode wijn was ook lekker!! En een vriendelijke bediening. Tot
Volgende keer.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank 122evid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellige, kleine zaak met heerlijke pasta's en pizza's. De porties pasta zijn niet erg groot maar de pizza bruschetta die je als voorgerecht kan nemen vult enorm dus die is ideaal om te combineren met een pasta! De huiswijnen zijn erg lekker en de bediening is vriendelijk. Een leuke zaak voor wie gezellig wilt genieten van de Italiaanse keuken!

Datum van bezoek: maart 2016
1  Bedank Sfiejj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker, gezellig, goede bediening! İk nam de penne met gegrilde aubergine erboven, lekker al dente met veel look en pittige smaak.

Datum van bezoek: augustus 2016
3  Bedank RabiaBUGOL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pizza, Pasta e Basta bekeken, bekeken ook

 
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 

In Pizza, Pasta e Basta geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding