Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldige burgers, heerlijke cocktails”
Beoordeling van Bruut

Bruut
Geclassificeerd als nr. 10 van 300 Restaurants in Hasselt
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 10 US$ - 15 US$
Gegevens restaurant
23 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Al enkele keren in Bruut beland en iedere keer opnieuw verrast door het lekkere eten, de drankjes en de leuke sfeer. Hippe zaak die veel volk aantrekt. Dus best reserveren als je wil eten! Bekijk zeker ook de suggesties, daar zitten vaak leuke dingen tussen.

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank Maarten T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (110)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

4 - 8 van 110 beoordelingen

15 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Topzaak, gezellig genieten met fijne mensen rondom je, verrassende cocktails, knappe barman (hottie), stijlvolle ontvangst en dat op gratis frietjesdag, genieten! Wij komen snel weer

Datum van bezoek: februari 2019
2  Bedank 432philippeb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Bruut is een kleine, gezellige bar waar je vanop straat al een uitnodigend gevoel van krijgt. Vanaf je binnenkomt voel je dat deze leeft en dat de uitbaters dit met hart en ziel doen. De bediening was dan ook uitermate vriendelijk, zeer behulpzaam en enorm efficiënt op wat toch een drukke avond bleek te zijn. Er was een zeer ruime keuze uit cocktails, hapjes en andere dranken die tot in de puntjes afgewerkt waren. En niet te vergeten zeer lekker! Wij hebben hier enorm van onze avond genoten!

Datum van bezoek: december 2018
2  Bedank Christoph-Christiaen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De cocktails zijn wat aan de dure kant, maar zowel de cocktails als het eten waren super lekker! Er heerst ook een zeer aangename sfeer en het personeel was ook vriendelijk.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Morgane H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 december 2018 beoordeeld

Leuke cocktails, redelijke prijzen, leuke inrichting een een fantastische sfeer! Wij hebben hier niet gegeten alleen wat gedronken.

Datum van bezoek: december 2018
2  Bedank woepietje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bruut bekeken, bekeken ook

Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 
Hasselt, Limburg Province
Hasselt, Limburg Province
 

In Bruut geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding