Erica B

Prima hotel op prima locatie tov centrum

Beoordeling van Hotel St-James
4,0 van 5 bollen26 nov 2022 beoordeeldvia mobiele applicatie
1-persoonskamer aan de voorkant Place de Flandre. Kamer was prima. Ook qua prijs-kwaliteitverhouding. Op een bijzondere wijze is hier architectonisch met de m2’s omgesprongen. Mooi gedaan! Miste wel een extra deken, het (zomer?)dekbed was wat frisjes. Het ontbijt was met €15 wel wat overprijsd.
Datum van verblijf: november 2022
    • B&B Hotels
    1.2 km van Hotel St-James
    Meer hotels in Mons bekijken
    Beoordeeld op 25 mei 2021

Vriendelijk onthaal, we kregen zoals gevraagd 4 kamers dicht bij elkaar; mooie en propere kamers, alles wat we nodig hadden was er: goed bed, mooie badkamer met bad (wat heerlijk was na onze lange wandeltocht) heel rustig 's nachts.
    We kregen zelfs spontaan het aanbod om de maaltijd die we bestelden bij een Italiaans restaurant uit de buurt buiten op hun terrasje op te eten.

Kamertip: Wij sliepen in het gebouw achter het hoofdgebouw, dit ligt in een rustige straat.
    Datum van verblijf: mei 2021
    Beoordeeld op 15 april 2021

Ruime kamer en badkamer, zeer proper. Door corona geen ontvangst aan de receptie, maar alles piekfijn geregeld. Zelfs op zondag steeds iemand bereikbaar. Op wandelafstand van markt en langs de GR 129 route.

Datum van verblijf: april 2021
    Beoordeeld op 26 oktober 2020

Wij zijn vorige week op weekend geweest naar Mons. Hadden een overnachting geboekt in het St James. Wij werden super goed ontvangen. De kamer was mooi en netjes en het ontbijt was zeer lekker. Zelfs nu het met Corona verboden is om een buffet te zetten, was het ontbijt meer dan voldoende.

Datum van verblijf: oktober 2020
    Beoordeeld op 21 april 2019 via mobiele applicatie

Verzorgd hotel aan de boulevard rond Mons en bijgevolg niet slecht gelegen. We betrokken een van de kamers in de achterbouw en hadden helemaal geen last van verkeerslawaai. Kamers spic en span maar wel vrij klein.Praktische parking op het terrein van het hotel. Receptionist werkt efficiënt, maar wel wat afstandelijk. ‘S Morgens is er duidelijk te weinig personeel voor het ontbijt. De ene ochtend werden er eieren aangeboden, de andere ochtend niet. Sap werd niet tijdig bijgevuld e.d, Overigens had het meisje dat voor het ontbijt zorgde het duidelijk erg druk en was er op haar vriendelijkheid niets aan te merken.

Datum van verblijf: april 2019
    Beoordeeld op 6 november 2018

Ontbijt redelijk goed.
    Personeel vriendelijk.
    Parking bij het hotel gratis of privé parking hotel (klein) te betalen.
    Lawaai vrije kamer.
    Mooi ruime badkamer.
    Kamer naar de kleine kant met piepklein plasmascherm.
    Prijs >< kwaliteit , kan beter.

Kamertip: Kamer in het bij gebouw zijn iets ruimer en nieuwer.
    Datum van verblijf: november 2018