Traveler58873213419
België

Goed hotel in een mooi kader.

Beoordeling van Martin's Dream
4,0 van 5 bollen24 nov 2023 beoordeeld
Hotel is gelegen in het centrum. Vriendelijke ontvangst. De kamer (thema Eddy Merckx) was in orde. Goede bed. Geen hinder van andere kamers. Het diner en het ontbijt was van goede kwaliteit. Vriendelijke bediening.
Datum van verblijf: november 2023
The Grand place 5 minutes walk from B&B
Meer hotels in Mons bekijken
Beoordeeld op 8 oktober 2023

Mooi, origineel 4-sterrenhotel.
Mooie inkleding van een gewezen kerk. Alles in zwart-wit: stoelen, behang, enz.
Vriendelijk personeel.
Goede ligging: dicht bij centrum. Rustige kamer.
Goed ontbijt.
Spijtig dat de kamers niet 100% onderhouden zijn: wc-papierhouder staat los zodat rollen eraf vallen, haardroger werkt enkel op stand 2, lichtschakelaar valt uit de muur.

Datum van verblijf: oktober 2023
Beoordeeld op 25 juli 2023

Met hoge verwachtingen naar hier gekomen, over het algemeen werden deze ingelost. Echter botsten we op een aantal teleurstellingen: wellness was niet open; restaurant was uitzonderlijk niet open; tot 24u kon je normaal iets drinken in de bar, echter kon dit opnieuw uitzonderlijk niet wanneer we om 22u nog een drankje vroegen de bar was al gesloten…
Ontbijt is niet bijzonder maar oké.
Goede bedden.
Propere kamers.
Personeel niet erg vriendelijk.

Datum van verblijf: juli 2023
Beoordeeld op 8 december 2022

Prima locatie met vriendelijk personeel en ruime parkeergelegenheid maar hotel en kamers zelf zijn grote teleurstelling. Verstopte afvoer, vaat van vorige gasten, lawaaierige verwarming via airconditioning, te kleine lakens voor matras, alleen dakraam etc. Uiteindelijk andere kamer gekregen maar ook deze was beslist geen 4 sterren. Ontbijt ook matig en dat voor 18 euro. Tot slot: smakeloze verbouwing en inrichting van oud gebouw. Jammer.

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 4 november 2022

Charming Plus geboekt op basis van de omschrijving en de foto's omdat daar spitsramen in zouden zijn. Deze waren niet aanwezig, enkel 2 pilaren.
De kamer was zeker niet majestueus zoals de omschrijving op de website liet geloven. Deurklink toilet viel eraf, de haardroger werkte niet, de grote lamp zoemde verschrikkelijk, er stond een strijkijzer in het tapijt gebrand, er zat een gat in de bureaustoel en clubzetel en we konden de TV-programma's van de aangrenzende kamer mee volgen. De deurklink werd hersteld na 2 uren en de haardroger later vervangen.
Mogelijk zijn we in andere hotels te verwend geweest, maar in vergelijking met hotels in vergelijkbare prijsklasse was het ontbijt eerder beperkt. De koffiemachine was stuk en kon geen producten met melk schenken.

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 18 juni 2022

Super vriendelijke en behulpzame jonge vrouw aan onthaal (Céline). Onze kamer (207) was heel netjes en in orde, goed bed, grote badkamer, TV,...
3-gangenmenu was inbegrepen in de boekingsprijs, met elke gang meerkeuze mogelijkheden. Lekker en ruim voldoende, jammer van de toeslag (3,5€) per sausje.
Ontbijt eveneens ruim en uitgebreid, helaas slechte fruitsappen, leek wel water met een (chemisch) toegevoegde substantie welke de aangeduide smaak moest voorstellen. Het sinaassap was alvast absoluut ondrinkbaar voor ons !

Kamertip: Vermijd de straatkant wegens verkeerslawaai.
Datum van verblijf: juni 2022