ibis
Hotels.comUS$Ā 80
PricelineUS$Ā 80
StayForLongUS$Ā 94
Beoordeeld op 6 maart 2022

Hotel ligt tegenover station en op 10 minuten wandelen van centrum ( wel een stevige klim, Bergen heeft zijn naam niet gestolen😃). Hotelkamer is basic met bad/douche. Bij ons was er een stapelbed gezet voor de kinderen. Helaas piepte en kraakte dit bij elke beweging van de kinderen. We lagen ook aan de westkant waar er toch wel wat lawaai is s nachts. Ontbijt is ook een basisontbijt, machine voor vers fruitsap lekte wel langs alle kanten. Personeel was heel vriendelijk. Dit hotel is ideaal voor 1 of 2 nachten. Wij zijn 1 dag naar pairi daiza gegaan.

Kamertip: Niet aan wegzijde een kamer vragen.
Datum van verblijf: maart 2022
Beoordeeld op 16 februari 2022

Datum van verblijf: februari 2022
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 november 2021

interessante ligging bij het station, vriendelijk personeel aan de receptie en de bar alsook een ruime en comfortabele kamer met bad (wat ik nog niet vaak heb gekregen in een Ibis kamer). Alleen heeft het inchecken wat lang geduurd wegens problemen met de elektronica. Dat zou vlotter gekund hebben.

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
FranƧois Labilloy, General Manager van Ibis Mons Centre Gare, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 november 2021

Bedankt voor uw bericht. We zijn blij om te weten dat uw verblijf goed is verlopen

Met Vriendelijke Groeten,

Beoordeeld op 4 mei 2019

Hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Propere kamers met al het nodige basiscomfort. Een uitgebreid ontbijt met de mogelijkheid om zelf je verse wafels te bakken. je wagen kan je veilig parkeren in de afgesloten parking. Hotel is gelegen op korte wandelafstand van het centrum van Mons.

Datum van verblijf: mei 2019
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
OnAir54063, Manager van Ibis Mons Centre Gare, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 mei 2019

Good Morning,

Thank you for your feed back, we are happy to know you enjoyed your stay.

Hope to welcome you again.

Best Regards

FranƧois Labilloy - Manager

Beoordeeld op 1 mei 2019

Wij hebben voor 2 nachten in Ibis Mons verbleven, mooi grote kamers, met heel goede bedden. We hebben ook een dag in Pairi Daiza doorgebracht, omdat er een omleiding was, hebben we de weg erheen gevraagd, deze werd ons prima uitgelegd (in het Nederlands) aan de receptie. We hebben ook een avond in het restaurant gegeten, er was een beperkte kaart, maar het eten was lekker en een goede bediening. We hebben genoten van onze trip.

Datum van verblijf: april 2019
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
OnAir54063, Manager van Ibis Mons Centre Gare, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2019

Good Morning,

Thank you for your feed back,

We are happy to know you enjoyed your stay and we hope to welcome you again.

Best Regards

FranƧois Labilloy - Manager