bv270
Oostende, België

Zeer goed

Beoordeling van Infotel
5,0 van 5 bollen19 apr 2019 beoordeeldvia mobiele applicatie
Centraal gelegen hotel met voldoende parkeergelegenheid (2€ per dag).
Mooie ruime appartementkamer. Vriendelijke receptionisten.
Ontbijt geen buffet maar bediend aan tafel vermits er niet veel ontbeten wordt (helft van het hotel wordt verhuurd aan studenten, veel appartementkamers worden langdurig verhuurd). Toch zeer goed ontbijt. Aanrader als er een kamer vrij is.
Datum van verblijf: april 2019
      Le Bocage Fleuri
      2.4 km van Infotel
      Dining area
      0.1 km van Infotel
      Le salon le soir....  au calme...
      0.6 km van Infotel
      Meer hotels in Mons bekijken
      Beoordeeld op 25 juli 2016

Het enige positieve dat ik over dit hotel kan zeggen is dat de locatie perfect is en er een parking bij zit. Het was bloedheet in de kamer en het ventilatortje kon daar weinig aan verhelpen. Het bed was vrij small en van het matras heb ik volgens mij een hernia overgehouden. Weinig geslapen daar. 's morgens lukte het ook niet meer om de WC door te trekken! Als laatste wil ik ook nog melden dat de WiFi verbinding slecht was.
      Volgende keer geef ik toch maar een paar tientjes meer uit.

Datum van verblijf: juli 2016
      Beoordeeld op 25 mei 2016

Kamer was rustig terwijl het vlakbij het centrum is. Parkeren in de binnenplaats was een pre. De mogelijkheid om een stadwandeling te maken werd aangeboden met route informatie. Ook om de omgeving verkennen was dit hotel een goed beginpunt.

Datum van verblijf: mei 2016
      Beoordeeld op 19 mei 2016

Infotel heeft enkele grote voordelen, maar toch ook wel wat nadelen. Om met de nadelen te beginnen: de kamers zijn eenvoudig, en de badkamer kan eigenlijk niet meer: denk douchegordijn. Het ontbijtbuffet is beperkt en wordt geserveerd in een armoedige omgeving. 86 euro voor een kamer is aan de prijzige kant. Maar 13 euro per persoon voor het ontbijt is volkomen belachelijk. Dan de voordelen: niet alleen vriendelijk personeel, maar ook een uitmuntende ligging in de binnenstad, plus een eigen parkeerplaats.

Datum van verblijf: mei 2016
      Beoordeeld op 9 augustus 2015

Infotel is een vrij groot hotel op een toplocatie. Er is gratis parking voorhanden (gelukkig!). Ik had me er erg veel van voorgesteld, had een Classic Suite (executive kamer) geboekt. Daar aangekomen en vier lange trappen later, eindelijk op een snikhete Classic Suite beland die eigenlijk een studio bleek! Geen deftige airco voorhanden en het toestel dat er stond was uitgezet. Ze wisten toch dat we kwamen. Alle Velux ramen dan maar open met veel muggen als gevolg. Bad/douche combinatie zeer onhandig doordat het tegen een erg schuine muur was geplaatst. Nederlandtalige TV-zenders vielen constant uit. De vriendelijkheid van het personeel, het goede ontbijt en de koelkast op de kamer (zodat we toch een gekoeld drankje konden consumeren hebben veel goedgemaakt.

Kamertip: Een kamer op het gelijkvloers , geen lift. Wanneer het warm is, een kamer aan de noordkant, geen deftige airco voorhanden.
      Datum van verblijf: augustus 2015
      Beoordeeld op 4 augustus 2015 via mobiele applicatie

Prijs/kwaliteit was in orde (68 euro/nacht), vriendelijke mensen aan de receptie en de ligging kan niet beter. 100 meter van de Grand Place zonder het geluid van de drukte te horen. Wij hebben niet in het hotel ontbeten, maar in 'Le pain quotidien',die tussen het hotel en de 'Grand Place' ligt, dus vlakbij.

Datum van verblijf: augustus 2015