boltiman
Roeselare, België

Bright Light Brussels

Beoordeling van Dansaert Hotel
3,0 van 5 bollen7 mrt 2020 beoordeeld
Iets na 16h gearriveerd en de kamer was nog niet klaar. Van de vriendelijke receptioniste een koffie aangeboden gekregen tijdens het wachten. De kamer en badkamer waren klein. Ik sliep er niet zo goed want er was storm en ook buiten was er veel lawaai van de voorbijgangers op weg naar huis na een feestnacht. Het ontbijt was in orde; er was een genoeg keuze. De ontbijtruimte was eerder klein.
Datum van verblijf: februari 2020
0.4 km van Dansaert Hotel
0.2 km van Dansaert Hotel
Meer hotels in Brussel bekijken
Beoordeeld op 1 december 2019

We waren aangenaam verrast bij de aankomst dit fraai ingericht en goed gelegen hotel, vriendelijke ontvangst (weliswaar niet in het Nederlands maar soit). De bagage konden we netjes achterlaten om onze wandeling door de hoofdstad aan te vangen om later die dag in te checken. So far so good. Tot het bedtijd werd, bleek dat onze kamer, gelegen langs de voorzijde van het hotel het geluid van de omliggende bar's en straat lawaai dat gans de nacht bleef duren niet kon tegenhouden. Gevolg een slapeloze nacht. Na dit de volgende ochtend te melden kregen we het advies van de vriendelijke dame aan de receptie om bij ons volgende bezoek te melden dat we een stille kamer willen. Voor een hotel in deze prijsklasse lijkt het me vanzelfsprekend dat men dit vanuit het hotel zelf vermeld bij de boeking .Zonde van de slapeloze nacht ..een compensatie lijkt me hier op zijn plaats.

Kamertip: Vraag een stille kamer!!!!
Datum van verblijf: december 2019
Beoordeeld op 4 oktober 2019

zeer goed gelegen in het centrum van Brussel en op wandelafstand van het Centraal Station. Mooie kamer met inloopdouche. Ontbijtruimte vrij klein en donker, retrostijl. Ontbijtservice liet echter te wensen over, tekorten werden niet tijdig aangevuld. Onthaal ok, maar uitsluitend in het Frans of Engels.

Datum van verblijf: september 2019
Beoordeeld op 23 september 2019

inkom/receptie heel donker, ontbijtruimte te klein, ontbijtservice niet goed (tafels niet afruimen, tekorten werden niet aangevuld (2 dagen na mekaar broodjes en yoghurt moeten gaan vragen), ...) propere kamer maar heel slechte matras, mooie badkamer maar geen enkel haakje of rekje om kleding op te hangen

Datum van verblijf: september 2019
Beoordeeld op 2 januari 2019

Dit hotel is zeer goed gelegen in het centrum van Brussel, op een tiental minuten wandelen van het Centraal Station en op een paar minuutjes van de Beurs met ook goeie verbindingen met metro.

Had een single kamer. Deze kamer, aan de straatkant, was erg klein maar alle noodzakelijke dingen waren aanwezig, koffie/thee-faciliteiten inclusief. Vooral de kleine, doch volledige badkamer (met regendouche) viel aangenaam mee.

Hoewel het de nacht van oud naar nieuwjaar was heb ik geen hinder ondervonden van het straatlawaai, er kwam niets door in de kamer. Heb dan ook erg goed geslapen op de prima matras. De kamer was erg proper, aangenaam. Er ontbrak enkel een kluisje om waardevolle spullen in op te bergen.

Het ontbijt was niet echt uitgebreid maar toch meer dan ok. Enig minpunt, de ontbijtruimte is eigenlijk té klein voor het aantal kamers in het hotel. Was aanschuiven voor een vrij tafeltje.

De ontvangst was correct, uitermate vriendelijk en behulpzaam.

Prijs: Ik betaalde € 149, ontbijt inbegrepen. Normaal liggen de prijzen een stuk lager maar gezien het tijdstip van het jaar lag de prijs nu hoger. De prijs ligt normaal rond € 75, wat een correcte prijssetting is voor dit hotel op die plaats in het centrum van de stad gelegen.

Ik zou wel aanraden, ook als single reiziger om een tweepersoonskamer te boeken. Deze kamers zijn heel wat groter en kosten slechts € 5 extra per nacht.

Kamertip: Beter een dubbele kamer boeken i.p.v. een single. Is meerprijs waard.
Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 11 mei 2018

Vriendelijk onthaal, behulpzaam. Correcte kamer voor correcte prijs. Topligging.
Ontbijtruimte zeer klein. Ontbijt ok. Kamers met voltapijt. Klein maar confortabel. Geen nedrelands noch frans. Enkel engels.

Datum van verblijf: mei 2018
Imran M, Gérant van Dansaert Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 mei 2018

Cher Client,

Un grand merci d'avoir pris le temps de partager avec nous votre avis.

On est ravi de lire que vous avez apprécié le confort de nos chambres ainsi que la gentillesse de nos équipes.
Nous souhaitons offrir la meilleure prestation de service à nos clients, leur entière satisfaction nous étant essentielles. Nous prenons donc bonne note de vos remarques et sommes désolés que des inconvénients aient altéré la satisfaction de votre séjour.
Nous serions ravis de vous accueillir de nouveau très bientôt, lors de votre prochain séjour à Bruxelles.

Bien à vous,

Dansaert Hotel

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.