Heel lang geleden was ik enkele keren in dit restaurant. De keuken is me bijgebleven als zeer goed , doch het toen uitsluitend Frans/Italiaans gedoe stak me tegen. Vandaag terug geweest en zeer aangenaam verrast. Alles is er opperbest , zeer lekker gegeten hoewel we de daglunch namen , correcte , zelfs voor een ster restaurant , niet dure prijzen en een heel vriendelijke bediening die hoewel duidelijk niet Nederlandstalig , de moeite nam om haar best te doen en ons telkens in onze taal aan te spreken. We kregen twee moesjes als appetizers , zeer fijn en top. Als voorgerecht Vitello Tonnato , echt zelden zo lekker geproefd. En hoofgerecht St Pierre met lichte decoratie van groentjes. Dessert een constructie van chocolademousse met ijs overgoten met een siroop op basis van een versterkte dessertwijn. Het geheel top en een ster waardig.
Als enig minpunt en dit is voor mij ook minder belangrijk , is de infrastructuur niet echt op sterren niveau. Je moet een halve draaitrap op met echt kleine treden om een toilet te vinden en enkele toiletten ipv één zou ook praktisch zijn.
Maar verder niets dan goeds !