Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Etentje met vrienden”
Beoordeling van Le Divin Caprice

Le Divin Caprice
Geclassificeerd als nr. 66 van 3.891 Restaurants in Brussel
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 43 US$ - 57 US$
Keukens: Frans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
30 december 2019 beoordeeld

Dit restaurant is werkelijk een aanrader voor mensen die houden van een gastronomische keuken.
De keuzemogelijkheden in de menukaart zijn verbluffend. Vriendelijke bediening. Toplocatie.

Datum van bezoek: november 2019
Bedank 819willy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (254)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 254 beoordelingen

6 november 2018 beoordeeld

Correcte prijs voor correct eten.
Voorgerechten gewoon goed
Hoofdschotel idem dito, één steak was wel te doorbakken en dus leerachtig
Wij hebben wel niets hierover gezegd, misschien toch beter gedaan want ze zijn hier heel vriendelijk.
De desserts waren wel overheerlijk, die met "caramel beurre salé" is een omweg waard

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank secondchanceon50
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juni 2018 beoordeeld

Voor elke match van de Rode Duivels gaan we onze Menu eten en met aangepast wijntje erbij.Verzorgd eten en vooral heel lekker et"La Patronne est fantastique ".

Koen de Windt

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank De Windt K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2017 beoordeeld

Het was de 1e maal dat wij bij restaurant Le Divin Caprice gingen eten en we werden zeer aangenaam verrast ! Het eten was super lekker en de bediening heel vriendelijk.
Wij komen zeker terug !!!

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Bollekes58
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2017 beoordeeld

Heel verzorgde menu's aan schappelijke prijzenwijnen inclusief.
Heel vriendelijke bediening.
Wij komen zeker terug!!!

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank WIMPIE001
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Le Divin Caprice bekeken, bekeken ook

Strombeek-Bever, Vlaams-Brabant
 

In Le Divin Caprice geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.