Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“L’express”
Beoordeling van L'Express

L'Express
Geclassificeerd als nr. 32 van 3.886 Restaurants in Brussel
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 12 US$ - 24 US$
Keukens: Libanees
Dineropties: Buiten zitten, Afhalen
Gegevens restaurant
Dineropties: Buiten zitten, Afhalen
16 augustus 2020 beoordeeld

الاكسبريس
اكل وتقديم وسيرفيس ولا احسن من هيك

Super lekker Met zeer leuk service
Ik raad aan om het te proberen, zeker doen u zal geen spijt hebben

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank 618zakiam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (486)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 486 beoordelingen

3 november 2019 beoordeeld

Als ik in brussel ben moet ik langs de Express geweest zijn. De naam doet je denken aan fastfood maar een maar geproefd, steken ze elke quasi Libanese restaurant in hun zak. Een echte aanrader!

Datum van bezoek: november 2019
Bedank Aram O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 mei 2019 beoordeeld

Vlakbij de Grote Markt en met zo'n naam? Ik vreesde een tourist trap. Maar wat een fantastische plek en wat een lekker eten.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Theo U
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 januari 2018 beoordeeld

Ben hier al een paar keer geweest, is echt lekker en vers.
Je krijgt kwaliteitsvlees, vriendelijke bediening en proper.

Datum van bezoek: januari 2018
3  Bedank boutheinachehaibi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 december 2017 beoordeeld

Vriendelijke ontvangst! De schotel mixte met frietjes gegeten en super lekker! goede prijs kwaliteit verhouding....

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 958geertd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die L'Express bekeken, bekeken ook

 

In L'Express geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.