Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima !”
Beoordeling van La Cantina Brasil

La Cantina Brasil
Reserveer een tafel
2
ma 1/3
20:00
Geclassificeerd als nr. 152 van 3.887 Restaurants in Brussel
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Braziliaans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
9 september 2020 beoordeeld

Kleurvol en aangenaam interieur, prima ligging, uiterst vriendelijke service met een ware, hartelijke glimlach ! En dan de voeding : top, prima, lekker, echt super lekker ! Zeker het proberen waart ! Ook qua prijs valt het zeer mee.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank dannydetige
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (175)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 175 beoordelingen

9 november 2019 beoordeeld

Iets excentrieks !Valt zeer goed mee.Zuiderse sfeer.Onder vrienden een gezellige boel.Moet je eens doen!

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank dgz179lvz850
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 februari 2019 beoordeeld

Ik ben verschillende keren geweest in La Cantina en kom nog veel meer terug. Super lekker gerechten, heel vriendelijk en sympathiek personeel, vrolijke decoratie... tot nu toe enkel tijdens middag geweest en dan is self service. Ik ben van plan s' avonds te gaan omdat er zijn nog andere gerechten a la carte te krijgen. Ikzelf ben braziliaans en ik garandeer dat La Cantina is de moeite waard. Als ik thuis mis, is dit mijn juist adres.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank liaorquidea
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 januari 2019 beoordeeld

wanneer we in Brussel zijn gaan we altijd daar eten , het altijd lekker en super vriendelijke mensen

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank frankyreynaert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen hier 's middags en kozen voor het buffet. Zeer lekkere en typisch Braziliaans gerechten. En zeker niet duur!

Datum van bezoek: september 2017
Bedank FauveT2
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Cantina Brasil bekeken, bekeken ook

 

In La Cantina Brasil geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.