Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wat een ontdekking!”
Beoordeling van Les Vignes du Liban

Les Vignes du Liban
Laat maaltijden bezorgen
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 195 van 3.886 Restaurants in Brussel
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 18 US$ - 55 US$
Gegevens restaurant
3 januari 2020 beoordeeld

Tussen kerst en nieuw 2019 waren we 4 dagen in Brussel. Tijd genoeg dus om andere eetculturen te ontdekken zonder ons landje te verlaten. Eerlijk gezegd twijfelde ik eerst om dit restaurant te boeken, maar een mens moet soms wel eens durven in het leven.
We werden heel vriendelijk onthaald door de patron van de zaak. Af en toe een klein mopje kon er wel van af en dat waarderen we. De toon was direct gezet.
Aangezien we nog nooit in een Libanees restaurant waren om te eten, was de kaart voor ons 1 groot vraagteken. We werden gelukkig heel goed geholpen door diezelfde patron, die afweek van het normale menu en ons direct een suggestie-menu samenstelde. Nadat hij uitlegde wat we zouden krijgen, was de keuze rap gemaakt. Wat we in ons bord kregen, was heel lekker.
Waw!!! wat een smaken!! Ben ik blij dat ik de keuze durfde te maken om hier te reserveren!
Dit was ongetwijfeld de ontdekking van ons 4-daagse in Brussel. En dit specifieke restaurant in de gezellige Marollenwijk mag eigenlijk op niemand zijn lijst ontbreken.
Een pareltje, het is niet groot maar o zo gezellig. Je waant je direct op een andere plek.
Toen we de volgende middag te voet weer aan het genieten waren in de Marollenwijk, kwamen we voorbij het restaurant. Het deed ons deugd dat de patron naar ons zwaaide van achter zijn raam. Zulke zaken blijven hangen.
Chapeau pour le patron et son team!! On reviendra!!

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank lucaske007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (305)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 305 beoordelingen

14 november 2019 beoordeeld

perfecte plaats om in Brussel Libanees te eten. perfect klaargemaakt met heel veel smaak. toffe inrichting en een gezellige eigenaar. wel best op voorhand reserveren, want bijna altijd volzet = een teken dat het goed is.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank kris1veys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker gegeten. Libanese keuken is sowieso de beste uit het Midden-Oosten, en Les Vignes is authentiek. Houmous, Fatouche, Mottabal, grill... Geweldig!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank BartMeylemans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
faraj H, Gérant van Les Vignes du Liban, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2019
Google-vertaling

MERCI Beaucoup

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2019 beoordeeld

Wij zijn komen eten met ons team. Zeer gezellig, vriendelijke bediening. Het eten was zeer smakelijk.
De ruimte zelf is redelijk klein, waardoor het al eens wat bedrukkend kan voelen.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank kelly_Blaes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2019 beoordeeld

En nog leuk ook, toen we er net zaten vertelde de dienster ons dat het haar eerste werkdag in deze zaak was. Reden om extra te supporteren, een paar kleine schoonheidsfoutjes te vergeven. Dit schiep een gemoedelijke sfeer, te meer daar het andere personeel zich daar bij aansloot.

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank danybaert1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Les Vignes du Liban bekeken, bekeken ook

 

In Les Vignes du Liban geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.