Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuk restaurant”
Beoordeling van Cospaia

Cospaia
Geclassificeerd als nr. 1.301 van 4.393 Restaurants in Brussel
Prijsklasse: 28 US$ - 55 US$
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Barscene
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Reserveringen
3 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker gegeten, zeer vlotte bediening, mooie inrichting. Misschien wat een nadeel, men spreekt enkel Frans!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank infoatdfx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (360)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 360 beoordelingen

19 april 2018 beoordeeld

Het eten was heel lekker, maar de bediening liet te wensen over. We zijn met collega's toegekomen om 12u30 en om 13u hebben we de kaart gekregen. Bovendien was het uitzonderlijk warm en zonder drankje... Na een uur hadden we eindelijk ons voorgerecht, zonder brood want dat werd na ons voorgerecht op tafel gesmeten. Het eten was heel lekker maar voor een business lunch was dit wel niet wat we verwachtte. Zeker geen aanrader voor een snelle business lunch want dan heb je meer dan je middagpauze nodig. De bediening was zo onaangenaam dat we hier zeker niet terug komen.

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Eten
Bedank Ann W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dirk A, Manager van Cospaia, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 april 2018

Bedankt voor uw reactie en onze excuses dat het niet sneller ging. Dit is normaal wel het geval.
De eerste dag zomers weer zorgde voor een vol terras met mensen die allemaal op het zelfde moment toekomen. Sorry dat we u niet de gebruikelijke service konden geven. Toch hopelijk graag tot een volgende keer

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker gegeten!! De Chef en zijn team blijken een creatieve hardwerkende ploeg en dit merk je op je bord!

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank KTCCCCC
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 januari 2018 beoordeeld

elke keer dat ik daar ga eten ben ik blij! de baas is een ongelooflijke persoon en zijn personeel straalt dit uit, beste plaats om een drankje te drinken zomer of winter en altijd een gevarieerde kaart!

greetz

Ryan Thermen

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 360ryanv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik had hier meer van verwacht, bediening is middelmatig. Terras was leeg, er zijn een aantal parasols aanwezig. Wij vragen om in de schaduw te kunnen zitten, ook de volgende bezoekers vragen een plaats in de schaduw en dan nog hebben we moeten aandringen om de parasol open te zetten. Business lunch was ook gewoon, niets speciaal en voor die prijs heb je betere opties in de buurt. Hier ga ik niet meer terug.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Hjm12354
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cospaia bekeken, bekeken ook

 
Brussel, België
Brussel, België
 

In Cospaia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding