Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een goede locatie om je maag te vullen voor een voetbalmatch!”
Beoordeling van Thevy

Thevy
Geclassificeerd als nr. 473 van 4.099 Restaurants in Brussel
Keukens: Thais
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken, Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
3 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben van de echte Thaise keuken mogen genieten. De inrichting was dik ok (voor een thai). Het was er druk en hadden veel passage langs onze tafel.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank DennisVDD
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (142)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 142 beoordelingen

3 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gereserveerd, we zaten vlak bij de keuken. Tof om te zien hoe alles gaat in de keuken. Lekker gegeten voor een goede prijs. Aan te bevelen .

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank 845sigurdd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ondanks dat we niet gereserveerd hadden, hebben we toch een tafeltje kunnen bemachtigen voor ons 4. We hebben er heerlijk gegeten, personeel super vriendelijk. Wij komen terug!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Stéphanie C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekkere lunch gegeten: rijstnoedels met scampi en rundsvlees met groenten. Aanrader voor wie iets dichtbij de Kinepolis zoekt. Schappelijke prijzen.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank Fizzl3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 oktober 2017 beoordeeld

Lekkere thai in een leuke relaxte sfeer. Het eten leek mij eerst wat weinig maar al bij al had ik meer dan genoeg. Het was heel lekker met een toffe bediening. Aanrader !

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank lilientje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Thevy bekeken, bekeken ook

 

In Thevy geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding