Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer postieve ervaring - goede prijs - kwaliteit verhouding”
Beoordeling van Pampas Rodizio

Pampas Rodizio
Geclassificeerd als nr. 452 van 3.887 Restaurants in Brussel
Keukens: Braziliaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
19 februari 2020 beoordeeld

Cocktails zijn echt top. Zeer lekker eten, goede opeenvolging van het aanbod. Vrij druk dus soms beetje luidruchtig. Al bij al een zeer positieve ervaring en gaan zeker terug.

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Martine646
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (539)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 539 beoordelingen

10 januari 2020 beoordeeld

Als je hier naartoe komt, moet je wel beseffen dat je naar een "all you can eat" restaurant gaat. Dwz, het is er wat drukker, het gaat wat sneller en je zit niet met z'n tweetjes op een eiland.
Als je dit snapt, is dit restaurant geweldig. Waar begin ik ?

Personeel super vriendelijk.
Vlees, vis, slaatjes, aardappelen, frieten, overheerlijk.
Men bied je heel de tijd eten aan, je hoeft nooit te wachten.

Wij hebben meteen terug geboekt.

Kleine hint: neem kleine porties, want je moet echt van alles proeven !!!

Proficiat met jullie zaak, jullie doen dat TOP !

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank nissenette
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 december 2019 beoordeeld

Een all you can eat formule van gegrilde gerechten gaande van vis over vlees naar dessert. Vlees is super lekker en perfect gebakken. Hier kom je zeker niet met honger buitebn.

Datum van bezoek: december 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MarcBlues1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen (25/10/2019) rond 18:45 uur aan bij dit restaurant. Vriendelijk ontvangen door een meneer. Helaas, zonder reservering, was er geen plaats meer. We zijn verder gelopen voor een ander restaurant. Meer dan 100 meter verder horen we iemand roepen "excusez!" De meneer van dit restaurant was ons achterna gekomen. Er hadden 9 mensen zojuist afgebeld, dus hij had nu wel plek voor ons! Dit hebben we nog nooit meegemaakt. Wat een service. Onderweg terug vertelde hij vol trots dat het echt de moeite waard was. Het eten zou geweldig zijn.

Daar was niets aan gelogen. Alles was stuk voor stuk heerlijk. Er werd op toegezien dat we alles zouden proeven. Het personeel is zeer vriendelijk en sociaal. De eerder genoemde man sprak met zoveel passie over het restaurant en het eten. We dachten even dat het de eigenaar zelf was. Een goed visitekaartje voor dit restaurant!

Alles van zeer goede kwaliteit. Lekkere cocktails, goede wijn. Aanrader! Reserveer wel even. Dat voorkomt teleurstellingen! (Of het het scheelt meneer hard achter mensen aanrennen...)

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank SvenNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 oktober 2019 beoordeeld

Ideale locatie voor eens "iets anders". Gerechten worden gegrild en dan worden er aan tafel door de bediening stukken van de gerechten af gesneden. 10 op 10 voor sfeer en gezelligheid.

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank walterd326
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pampas Rodizio bekeken, bekeken ook

 

In Pampas Rodizio geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.