Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 228
Geen aanbetaling vereist
Priceline
US$ 228
Go to your Happy Price
ZenHotels.com
US$ 195
Hotels.comUS$ 228
Expedia.comUS$ 228
travelup.comUS$ 221
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.875)
Beoordelingen filteren
2.875 resultaten
Waardering van reizigers
1.655
838
209
94
79
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.655
838
209
94
79
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.875 beoordelingen
Beoordeeld op 8 september 2023

Prima hotel gelegen in het centrum van Brussel. Parkeermogelijkheden heel dichtbij en qua prijs acceptabel (35 euro voor 48 uur) Goede kamer; schoon en netjes. Ontbijt prima, ruime keuze zowel zoet als hartig. We komen terug als we weer naar Brussel gaan.

Datum van verblijf: september 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Voyager824537
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Marketing van The Dominican, Brussels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 september 2023

Beste gast,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

We zijn verheugd te horen dat u tevreden was met de nette kamers en het uitstekende ontbijt. Onze centrale locatie in Brussel en de nabijheid van parkeergelegenheden zijn inderdaad een groot pluspunt voor onze gasten.

Het is fijn om te weten dat u onze prijzen acceptabel vond en dat u genoten heeft van de schone en nette kamer. We streven ernaar om een breed scala aan zowel zoete als hartige opties aan te bieden tijdens het ontbijt, en we zijn blij dat dit aan uw verwachtingen voldeed.

Een volgende keer staan we graag weer voor u klaar.
Vriendelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2023 via mobiele applicatie

We hebben een fantastisch verblijf gehad in The Dominican. Wat een prachtig hotel!! Het eten is van een geweldige kwaliteit. We aten buiten in de sfeervolle court yard, magisch. De bar in de avond is ook heel erg leuk; levendig en leuk publiek. Heerlijke cocktails trouwens. Uniek plekje in zo’n drukke stad. We komen zeker terug. Bedankt!

Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 799christav
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 maart 2023 via mobiele applicatie

Hotel is geweldig mooie ambiance vooral de muziek in de lift Voorgerecht was heerlijk maar steak was weinig verrassend. Ook op een prima plek in het centrum. Kamers zijn mooi in gericht en fijn dat elke verdieping een herkenbaar schilderij heeft.

Kamertip: Parkeren in de munt
Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank 435wilberte
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 februari 2023

The Dominican is een heerlijk hotel in het (toeristische) hart van Brussel. Bij binnenkomst voel je gelijk een soort rust.
Het inchecken gaat vlot en de medewerkers zijn zonder uitzondering vriendelijk.
Wij verbleven in de junior suite en die was ruim opgezet en gelegen aan de binnentuin. Voor de rust, vermoedelijk een goede keuze. Goed bed, goede douche.

Vermoedelijk heeft op dezelfde plek ooit een klooster of een ander religieus gebouw gestaan en dat thema is doorgevoerd in het hele hotel. Persoonlijk vond ik het Gregoriaans gezang in de lift wel iets té. De eerste keer bij het instappen in de lift heeft het nog wel wat, daarna begon het me wat te vervelen.

Wij hadden verzocht om de grootste badjassen beschikbaar; helaas is er alleen XL voorhanden. Te klein in ons geval. Ofschoon er geen (voor zover ik weet) standaard turndown service is, werd de kamer wel netjes opgeruimd toen op ons verzoek schone handdoeken werden gebracht (toen wij naar buiten waren voor het diner).

De bar is prima en er is voldoende keuze. Wij wilden nog een meat/cheese platter bestellen, maar dat was helaas na sluiting van de keuken. Wel zou ik verwachten dat er na 22 uur wel nog wat nootjes of chips op tafel kunnen worden gezet bij de borrel; wel zo gezellig en daar heb je geen keuken voor nodig. Daarnaast is de 'zit' in de bar óf een hele actieve, rechtop zittende op de stoelen of laag hangend in de banken. Kortom, iets er tussenin zou wat relaxter zijn, met als gevolg 'doe nog maar een drankje'.

Tot slot het ontbijt; zeer goed. Mooie verse producten. Wafels worden ter plekke gemaakt. Er is een a la carte selectie en de Eggs Benedict waren werkelijk perfect. Een klein puntje, de selectie van vleeswaren was wat beperkt. Ook hier weer zeer vriendelijke medewerkers in de bediening met het oog op de gast gericht.

Datum van verblijf: februari 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Stannie1974
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Marketing van The Dominican, Brussels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 februari 2023

Beste Stannie,
Bedankt voor uw uitgebreide feedback.

Het verheugt ons te lezen dat jullie ons hotel heerlijk vonden en dat jullie dan ook hebben genoten van een comfortabel en rustgevend verblijf. We waarderen dat jullie ons ook feedback geven voor enkele zaken die we kunnen verbeteren. Dat hebben we allemaal genoteerd en we gaan ermee aan de slag. Jullie complimenten voor ons team geven we zeker door. Bedankt om jullie ervaring met ons te delen!

Een volgende keer staan we met plezier opnieuw voor jullie klaar.

Met vriendelijke groeten,

The Dominican Team
T. +32 (0)2 203 08 08 - info@thedominican.carlton.be

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 februari 2023

Het hotel is mooi en leuk. Fantastische ligging midden in het centrum. Maar ga er niet heen in de winter. De kamers zijn erg warm met alleen warmte en geen airconditioning. Je kunt het raam een paar centimeter openen, maar dat helpt niet genoeg. Moeilijk om in een mooi hotel te slapen als het de hele nacht warm is en de drukte en rumoer van buiten. Douchewater ging van lauw naar kokend. Niet echt relaxed. Jammer want kamers en hotel zien er mooi uit, maar deze tekortkoming kan niet voor een hotel van deze klasse. Receptie personeel was erg aardig, maar had behalve een tafelventilator geen andere oplossing voor ons. De technische dienst was niet bereikbaar volgens receptie.

Datum van verblijf: februari 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 873freekk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Marketing van The Dominican, Brussels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 februari 2023

Beste meneer,
We waarderen het dat u de tijd nam een review te plaatsen.

Het verheugt ons te lezen dat jullie onze inrichting mooi vonden en dat onze ligging jullie ook kon bekoren. Namens ons team danken we jullie voor het compliment. Het spijt ons echter dat jullie problemen ervaarden met de verwarming en dat de technische dienst tijdens jullie verblijf niet beschikbaar was om dat op te lossen. We hebben jullie feedback genoteerd en werken eraan. Hopelijk hebben jullie verder wel genoten van een aangenaam verblijf.

We verwelkomen jullie graag opnieuw voor een gegarandeerd betere ervaring.

Met vriendelijke groeten,

The Dominican Team
T. +32 (0)2 203 08 08 - info@thedominican.carlton.be

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken