Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“De perfectie zeer nabij en zeker op alle gebied uitzonderlijk ”
Beoordeling van Le Rabassier

Le Rabassier
Geclassificeerd als nr. 1 van 4.098 Restaurants in Brussel
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 33 US$ - 130 US$
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten
Dineropties: Reserveringen
19 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren met 3 personen waaronder een persoon moeilijk te been en die bovendien niet van truffels houdt en een vegetariër (wel vis). Het onthaal was zeer vriendelijk en behulpzaam, de gastvrouw charmant en de chef is ons uitgebreid komen helpen om het juiste menu samen te stellen. Het eten is onbeschrijfelijk lekker en speciaal, de bediening 10 op 10, alles is mooi en uitzonderlijk, de borden en zelfs het botervlootje. Dit was een avond met een gouden randje. Bravo voor dit jonge stel. Ça sort de l'ordinaire.

Datum van bezoek: december 2017
1  Bedank christinerL9637MZ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (617)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 617 beoordelingen

26 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Kleinschalig restaurant in een mooi kader, perfecte bediening en heerlijke, verrassende gerechten. De kwaliteit van dit alles verantwoord de prijs. Een aanrader!

Datum van bezoek: november 2017
3  Bedank 204jeanmarcd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Je komt binnen , je word warm onthaalt maar als volgt als je aan de menu begint zie je weinig terug van het gastvrijheid en is men alleen bezig met het opdienen en afruimen van de tafel men kijkt niet echt naar het uiterste belevenissen.. het eten is matig , alles is op één lijn, vind ik persoonlijk wel heel spijtig , heel kleine porties..
En er komt in elke gerecht de zelfde truffel in.. als je in zon zaak gaat dat specialiseert is in truffel verwacht je ook dat je variëteiten krijgt van de truffel ( met verschillende truffels werken) niet steeds de zelfde gebruiken... is heel duur voor wat het is .. niet aanspreekbaar

Datum van bezoek: oktober 2017
1  Bedank BoardingPass731254
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2017 beoordeeld

Voor mij N° 1 in Brussels qua kwaliteit/prijs. . Zeker een aanrader voor zaken dinners maar ook romantisch tafelen.

Datum van bezoek: november 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Kristine D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2017 beoordeeld

zeer lekker experimentele zeer persoonlijke keuken, in een mooi kader met een zeer vriendelijke bediening, twee voorgerechten en twee nagerechten je moet wel wat honger hebben.
Verder wat Nederlands leren zou niet slecht zijn

Datum van bezoek: juni 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank maarschalks
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Le Rabassier bekeken, bekeken ook

 

In Le Rabassier geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding