Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 232
Expedia.com
US$ 197
Volledig restitueerbaar voor vr 8 dec.
Word beloond met One Key
Agoda.com
US$ 195
Volledig restitueerbaar voor wo 6 dec.
Geen boekingstoeslagen
Hotels.comUS$ 197
PricelineUS$ 213
Orbitz.comUS$ 197
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (575)
Beoordelingen filteren
575 resultaten
Waardering van reizigers
358
164
34
12
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
358
164
34
12
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 575 beoordelingen
Beoordeeld op 23 februari 2020

Als "frequent traveller " mag ik meegeven dat dit wat verborgen hotel vlak bij de Galerie Saint Hubert in het centrum van Brussel een pareltje is . Het hotel is een modern kleedje gestoken , zeer net en voorzien van alle comfort .
De ontvangst was vriendelijk en efficiënt .De prijs/kwaliteit verhouding zit goed . Het ontbijt is excellent .Een aanrader .

Datum van verblijf: februari 2020
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank philip135
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Charlotte D, General Manager van Hotel des Galeries, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 februari 2020

Beste philip135

Dank u wel voor uw feedback !

Met vriendelijke groeten
Charlotte

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 januari 2020

Wij verbleven hier in 1 nacht, de kamer was bijzonder fraai, prachtige en luxueuze badkamer. Het bed slaapt perfect. Wij hadden een kamer op het vierde verdiep. Wij hoorden met het raam gesloten amper iets van de sint-hubert galerij. Wij hebben uitstekend geslapen. Het ontbijt is fantastisch, wij vroegen achter een wafel, deze werd vers klaargemaakt!

Kamertip: Vraag kamer op verdiep vier voor rustigere kamers.
Datum van verblijf: januari 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank JosBos
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Charlotte D, General Manager van Hotel des Galeries, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 januari 2020
Google-vertaling

Dear JosBos

Thank you very much for your review !

We hope to welcome you back.

Kind regards
Charlotte

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2020

Kamer was super in orde (suite #38) op een ideale locatie in Brussel. Proper, van leuke faciliteiten voorzien en moderne inrichting. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam, ook aan de telefoon voor meer inlichtingen.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank Lynn J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Charlotte D, General Manager van Hotel des Galeries, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 januari 2020
Google-vertaling

Dear Lynn J

Very happy to hear you enjoyed the room 38 ! It is our little paradise, home away from home :)

Thank you very much for your review and we hope to welcome you back !

Kind regards
Charlotte

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 december 2019

Kleinschalig, gezellig hotel waarvan de stijlvolle kamers uitgeven op de Galleries de Saint Hubert, met een zalig verzorgd ontbijt, en midden in het centrum van Brussel. Leuke geluidsinstallatie in de kamer ook.

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank wardvanderweyen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Charlotte D, General Manager van Hotel des Galeries, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 januari 2020
Google-vertaling

Dear wardvanderweyen,

Many thanks for your kind review and we hope to welcome you back !

Kind regards
Charlotte

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 november 2019

Fantastische, gezellige, ruime kamer! Heerlijk ontbijt! Perfecte ligging en supervriendelijk personeel!
Tip: reserveer zeker een plekje in het bijhorend restaurant Comptoir des Galeries, een aanrader!

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank lady3xwh
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Charlotte D, General Manager van Hotel des Galeries, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 december 2019
Google-vertaling

Dear lady3xwh


Thank you very much for your kind review !

We are so glad that you have enjoyed your stay with us.

We hope to see you again soon.

Kind regards
Charlotte

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken