StayForLong
Beoordeeld op 14 april 2019

Lekker ontbijt, goed en groot bed, snel internet, aardig personeel, nabij centrum Brussel (15 minuten lopen). Parkeergarage nabij. Badkamer wat klein, ik heb liever een inloopdouche dan een bad/douche, maar verder prima.

Datum van verblijf: april 2019
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
Beoordeeld op 14 oktober 2018 via mobiele applicatie

Hotel vlak bij de grote markt, ca 10 minuten lopen. Goed bed, uitstekende douche. Buiten lawaaierig door de vele hulp dienst sirenes , ik denk dat er in de directe omgeving een “uitruk dienst” gevestigd is. Restaurant naast het hotel kon ik qua kwaliteit niet checken, wel dat het zich niet aan de openings tijd houd. Dit werd mij ook nog eens op een niet misverstane wijze mee gedeeld. Dacht dat Horeca, restaurant gastheerschap moet tonen, dit leek wel op een uitsmijter bij een uitgaanscentrum , mede door dit gebeuren voelde ik mij niet prettig, een volgende gelegenheid zit er voor mij zeker niet in , er zijn vriendelijkere hotels/restaurant te vinden

Datum van verblijf: oktober 2018
Imed Chetioui, Autre van BEST WESTERN Hotel Royal Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2023

Dear guest,
Thank you for your review. However, we regret to hear that you were not entirely satisfied with your stay. The restaurant next to the hotel is not part of our hotel. Please note also this restaurant is definitively closed.

Please do not hesitate to bring any concerns to our attention at the time so that we may find a suitable solution.
We hope to welcome you back.

Beoordeeld op 23 januari 2018 via mobiele applicatie

Ik heb twee nachten vertoefd in dit hotel. De kamer was netjes, de service prima en het bed was erg goed. De prijs-kwaliteitverhouding was goed en er was zelfs een paraplu te leen. Ook lekker dichtbij het centrum.

Datum van verblijf: januari 2018
Stéphane L, Directeur général van BEST WESTERN Hotel Royal Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 maart 2018

Geachte,

Dank u voor uw commentar.

mvg

Stéphane Lejaer
General Manager

Beoordeeld op 17 december 2017 via mobiele applicatie

Leuk hotel. Goede ligging. Denk alleen int weekend. Kort bij centrum. Onbijd goed. 1
Minpuntje. Tafels waren niet optijd afgetuigd. Maar meisje stond er alleen voor. En denk dat iedereen op het laaste moment komt Onbijdten. Dus op het laaste. Tis weekend voor iets 😉

Datum van verblijf: december 2017
Beoordeeld op 20 maart 2017

Centraal gelegen hotel. Propere kleine kamer. Slechts 1 nachtje gebleven. Niks negatiefs aan te merken. Niet ontbeten in hotel (ontbijt kost 15euro). Vriendelijke, vlotte bediening aan de receptie. Metro, trams en busverbindingen in de onmiddellijke omgeving

Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde alleen