Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 162
Mercure
US$ 171
Agoda.com
US$ 161
Geen boekingstoeslagen
Expedia.comUS$ 170
Hotels.comUS$ 170
PricelineUS$ 170
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (987)
Beoordelingen filteren
987 resultaten
Waardering van reizigers
353
424
128
44
38
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
353
424
128
44
38
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 987 beoordelingen
Beoordeeld op 22 januari 2022

Ik kan geen slecht geluid van mijn kant laten horen. De service in het hotel is uitstekend. Voor het hotel werd het plein gerenoveerd, hierdoor was het niet mogelijk je automobiel in de garage van het logement te parkeren. Accor had een goed alternatief, in de buurt was het mogelijk de auto gratis te parkeren in een garage. Het ontbijt biedt een buitengewone diversiteit biedt. De kamers zijn groots en niet rumoerig, wij komen zeker terug.

Datum van verblijf: januari 2022
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank dennis532022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Chris Joosten, General Manager van Hotel Mercure Brussels Centre Midi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 januari 2022

Hallo,

Hartelijk dank voor uw commentaar.
Goedendag,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2021

Na een hele goeie ervaring in Mercure Antwerpen en een ontgoochelend verblijf in Novotel Brussel boekte ik deze keer Mercure Brussel, er vanuit gaande dat de service/kwaliteit vergelijkbaar zou zijn met Antwerpen. Helaas was dit niet zo.
Er is niet steeds iemand aanwezig die Nederlands spreekt/begrijpt, wat ik jammer vind in de hoofdstad van een tweetalig land. En op TV zijn de Nederlandstalige TV posten niet aangesloten (niet leuk als je met een kind reist).
Mijn grootste ontgoocheling was dat we voor middernacht moesten beslissen wat we gingen ontbijten en hoe laat we wilden ontbijten. Ontbijt word op een dienbord op het terras (niet handig als het regent) of op de kamer geserveerd.
Omdat er regen voorspeld werd liet ik het ontbijt op de kamer leveren ... wekker gezet (wat ik liever niet doe op hotel) en dan blijkt niemand te komen ... blijkt dat ze vergeten waren te zeggen dat ik nog eens moest bellen als we wakker waren (terwijl ik duidelijk gevraagd had of het ontbijt naar mijn kamer gebracht werd).
Helaas was maar 1 stoel aanwezig op de kamer, waardoor de 2e persoon op de (te lage) zetel moest zitten, niet echt comfortabel.
Het ontbijt was op zich ok, maar het was fijn geweest om op zijn minst een kannetje koffie te krijgen ipv één tas die al niet zo warm meer had ...
Jammer dat het hotel véél strenger is dan wat de Belgische wetgeving voorschrijft én ze dit op voorhand niet communiceren, want dan had ik een ander hotel kunnen kiezen. Dit ontbijt was absoluut geen 18 euro per persoon waard.
Om positief af te sluiten wil ik wel nog aanhalen dat de kamer héél netjes was, de badkamer (met douche) ruim en modern, dus dat is zeker een toppunt aan dit hotel. Bovendien is de ligging héél centraal op 5 min wandelen van het Zuidstation.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Mieke D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 mei 2021 via mobiele applicatie

Een top hotel in Brussel zuid met een perfecte ontvangst, een prachtige kamer en een overheerlijk ontbijt op het terras!
En onze labrador was zo welkom! Prima lokatie om Brussel te ontdekken!
SUPER vriendelijk personeel!!
Een aanrader!!

Datum van verblijf: mei 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 576elisabethh
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Chris Joosten, General Manager van Hotel Mercure Brussels Centre Midi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 mei 2021

Beste,

Ik dank u voor uw comentaar

Met vriendelijke groeten,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juli 2019 via mobiele applicatie

Aanvankelijk boekten mijn mama en papa een kamer in dit hotel, omdat mijn papa niet mee kon gingen ik en mijn dochtertje mee in de plaats. We belden even naar het hotel en zonder enige kost werd er een babybedje bij gezet.
De kamer was zeer proper en ruim. Ruim bed, enkel iets te harde matras vond ik..
De badkamer was spik en span en er werden ook zeep en shampoo voorzien. Het ontbijt is superlekker!! Vers geperst fruitsap, eitjes, spek, worstjes, tomaten, bonen, broodjes, koffiekoeken, ontbijtgranen, granola,.. alles wat je maar wil was er..zelfs wafels en pannenkoeken!!
Omdat was pas ol 12uur moesten uitchecken zijn we daarna nog even de jacuzzi ingesprongen..heerlijk!

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank carolinedL2448OW
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Chris J, General Manager van Hotel Mercure Brussels Centre Midi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2019

Geachte Caroline,
Wij stellen uw opmerkingen over uw verblijf in Hotel Mercure Brussels Centre Midi erg op prijs.
Het is altijd prettig om positieve reacties te mogen ontvangen. Uw opmerkingen zullen wij overbrengen aan ons team. Wij zijn ervan overtuigd, dat uw reactie ons personeel zal stimuleren om voortdurend te blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening.
Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaringen en wij hopen dat uw volgende bezoek even prettig zal verlopen als het vorige.
Hoogachtend,
Chris Joosten

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juni 2019 via mobiele applicatie

Ideaal gelegen met trein of auto. Wij konden makkelijk parkeren onder het hotel. Nette kamers. Badkamer net een balzaal en zalige douche. Op kwartiertje van centrum en het vosseplein. Vriendelijke ontvangst, mochten zelfs bij vertrek nog auto paar uurtjes laten staan tot we naar huis gingen. Top adresje. Komen zeker nog eens terug. Bedankt

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Veluy71
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Chris J, Directeur général van Hotel Mercure Brussels Centre Midi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 juli 2019

Hallo,

Zoo leuk om te lezen,

Dikke merci,

Chris Joosten
mercure Brussels Centre Midi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken