Op basis van reviews op Google en Tripadvisor hebben we deze plek bezocht. Het was op een zaterdagmiddag.
Advies: Voordat je in de rij gaat staan (die mogelijk al buiten begint). Loop naar binnen en kijk hoe de broodjes bereid worden. Besluit daarna of je maag het aankan en je het waard vindt om te wachten!
We hebben 1,5u in de rij gewachten (voornamelijk buiten). Het is een kleine zaak die door een man (eigenaar) gerund wordt. Hij vertelde dat alleen op maandag en dinsdag zijn broer komt helpen. De eigenaar houdt van (loze) praatjes maken en dit is ook wat hij verkoopt (en waarom je zo lang moet wachten), want de kaas en de broodjes zijn totaal niet bijzonder.
Toen we eenmaal binnen waren haakte een van ons al of op basis van wat ze zag:
- De messen worden gebruikt voor zowel het snijden van verschillende soorten kaas, vlees, ui, tomaat, fruit als het smeren van tapenade en snijden van sinaasappel voor een verse sinaasappelsap. Tussendoor worden de messen niet schoongemaakt.
- Er is sprake van kruisbesmetting. Als je strikt vegetarisch bent is deze plek niet geschikt voor je.
- De borden voor mensen die ter plekke willen eten, worden na gebruik enkel met keukenpapier afgedaan.
- Op de werkplank ligt een stuk papier, waarop de ingrediënten voor de broodjes gesneden worden en die tussendoor ‘afgeklopt’ wordt i.p.v. vervangen.
- Voor het maken van verse sinaasappelsap, heeft de man de sinaasappels gesneden (met een mes waarmee hij eerder ingrediënten voor broodjes heeft gesneden) en heeft op het papiervel waarop de broodjes bereid worden gelegd met de kant van de vrucht naar beneden en daarna pas uitgeperst in de machine.
Via Tripadvisor hadden we een menukaart gevonden en alvast keuzes gemaakt. Eenmaal aan de beurt vertelt de eigenaar dat deze al 3 jaar oud is en dat de menukaart om de 3 maanden verandert. Dit is onzin. Hij maakt gewoon broodjes met wat hij heeft en je hebt geen idee wat het gaat kosten. Wij hebben voor 2 broodjes €18 betaald (vegetarisch), terwijl mensen voor ons minder hebben betaald. Zij hadden (als extra) vlees in hun brood.
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.