Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Brussel
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Vandaag geopend: 10:30 - 18:30
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Chocolade heerlijkheden

Zeer gastvriendelijke chocolatier , héérlijke échte chocolade bonbons , wafels met een mega toppunt ... meer lezen

5 dagen geleden beoordeeld
audreymJ6662MS
via mobiele applicatie
Een voltreffer

Dit was een teambuilding en was een schot in de roos , zeer goede atelier waar we alles konden zelf ... meer lezen

Beoordeeld op 22 juni 2018
fillem0n
,
België
Lees alle 444 beoordelingen
  
Google
Aanbevolen ervaringen in en in de buurt van Brussel
vanaf 26,89 US$
Meer info
vanaf 15,68 US$
Meer info
vanaf 44,81 US$
Meer info
vanaf 10,64 US$
Meer info
Beoordelingen (444)
Beoordelingen filteren
444 resultaten
Waardering van reizigers
319
91
17
6
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
319
91
17
6
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 444 beoordelingen
Beoordeeld op 22 juni 2018

Dit was een teambuilding en was een schot in de roos , zeer goede atelier waar we alles konden zelf maken gebracht op een zeer professionele en ludieke manier

Datum van activiteit: juni 2018
Bedank fillem0n
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juni 2018 via mobiele applicatie

Een lekkere teambuildingsactiviteit! Iedereen mocht een eigen doosje chocolaatjes maken. We kregen een snelcursus chocolatier van een vriendelijke "lesgever" doorspekt met de nodige grapjes en practical jokes. Een aanrader.

Datum van activiteit: juni 2018
Bedank 825markd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 maart 2018

Wij waren met een groep van 11 personen voor de chocoladeworkshop. Hele vriendelijke en enthousiaste lesgever! Leuke ervaring voor alle leeftijden!

Datum van activiteit: maart 2018
Bedank JulieO2010
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 januari 2018

Aangekomen in Brussel voor ons jaarlijkse kerstuitje, werden we verwelkomd in de keuken van Planète Chocolat voor een workshop pralines maken. Met veel passie werden we wegwijs gemaakt in de wereld van chocola. Niet alleen konden we zelf aan de slag, de begeleider gaf ons aan het eind ook nog een korte geschiedenisles over de ontwikkeling van de cacao industrie. Kortom, een zeer geslaagde ervaring!

Datum van activiteit: december 2017
Bedank VincentB11NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 november 2017 via mobiele applicatie

Superleuke workshop gehad. De man die op workshop gaf sprak zo gepassioneerd over zijn werk. Eenieder hing aan zijn lippen. Een aanrader.

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank halleneir
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken