Funkey Hotel is een aparte ervaring. Bij binnenkomst geen strakke desk maar een bureautafel met laptop en zeer vriendelijk medewerkers in normale kleding. Dit schept direct een informele band. Spelletjes staan in dit hotel centraal; van allerlei spelcomputers en computerspellen tot een groot formaat 4-op-een-rij, puzzels....
Onze kamer voor 5 personen had helaas geen airco maar wel een raam dat open kon. De kamer zelf was ruim en had een nette compacte badkamer met douche. Toilet was apart van de badkamer. Kwaliteit van de bedden was een dikke voldoende, niet te zacht in ieder geval.
Het ontbijt maak je zelf in de keuken en neem je vervolgens mee naar de eettafels.
Er is van alles: yoghurt, muesli, broodjes, croissants, fruit, koffie, thee, zoet- en hartig beleg. Ik miste persoonlijk een gekookt eitjes.
Medewerkers zijn goed op de hoogte van leuke en betaalbare restaurants in de omgeving.
Parkeren kan gratis naast het hotel.
Openen van de kamer en de voordeur van het hotel dmv een mobieltje dat je bij inchecken krijgt en dat werkt prima.