Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (361)
Beoordelingen filteren
361 resultaten
Waardering van reizigers
299
50
7
2
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
299
50
7
2
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 361 beoordelingen
Beoordeeld op 13 mei 2017

Funkey Hotel is een aparte ervaring. Bij binnenkomst geen strakke desk maar een bureautafel met laptop en zeer vriendelijk medewerkers in normale kleding. Dit schept direct een informele band. Spelletjes staan in dit hotel centraal; van allerlei spelcomputers en computerspellen tot een groot formaat 4-op-een-rij, puzzels....

Onze kamer voor 5 personen had helaas geen airco maar wel een raam dat open kon. De kamer zelf was ruim en had een nette compacte badkamer met douche. Toilet was apart van de badkamer. Kwaliteit van de bedden was een dikke voldoende, niet te zacht in ieder geval.

Het ontbijt maak je zelf in de keuken en neem je vervolgens mee naar de eettafels.
Er is van alles: yoghurt, muesli, broodjes, croissants, fruit, koffie, thee, zoet- en hartig beleg. Ik miste persoonlijk een gekookt eitjes.

Medewerkers zijn goed op de hoogte van leuke en betaalbare restaurants in de omgeving.

Parkeren kan gratis naast het hotel.
Openen van de kamer en de voordeur van het hotel dmv een mobieltje dat je bij inchecken krijgt en dat werkt prima.

Datum van verblijf: mei 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Twilster
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 januari 2017

Funkey is een speciaal hotel: je voelt je alsof je thuis bent. De benedenverdieping en ontbijtzone lijken als de woonkamer en keuken van een normaal huis. Kinderen kunnen wel honderd spelletjes spelen. De buurt is heel rustig en niet ver van het centrum van Brussel. Een absolute aanrader!

Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank evw08
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 november 2015

Een hotel met een leuk concept, ook als je er net als ik maar één nacht verblijft. Je kan naast het hotel parkeren en bij aankomst werden we hartelijk ontvangen. We hadden geen tijd om in te checken omdat we meteen de stad in moesten, maar dat was geen probleem.

Toen we 's avond om 22:00u het hotel weer in kwamen, kregen we onze kamersleutels. Nou ja, sleutels? Een mobiele telefoon! Met die telefoon mag je gratis bellen naar Belgische nummers en kun je via de ingebouwde NFC-chip de kamer in. Je kunt er ook de centrale deur van het hotel mee ontgrendelen.

In de lobby zijn allerhande drankje en versnaperingen verkrijgbaar, die je gewoon kunt pakken. Dit kost niets extra! Als je van spelletjes houdt, dan kun je je lol op. Je krijgt er eventueel uitleg bij van de eigenaar zelf. Vriendelijke man, met een tof hotel! Bedankt!!

Datum van verblijf: november 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Thijs A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2013

Something completely different! Toffe ervaring, leuk concept ! Oase van rust in een metropool als Brussel.Voormalig industrieel gebouw, nu ingericht tot hotel. Gelijkend op hotels van "Mama Shelter" te Parijs en Istanbul. Gratis parking in hartje Brussel en perfecte gastheer Mr. Philippe.

Datum van verblijf: augustus 2013
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Philippe D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juli 2013

FunKey is net geopend als hotel in Brussel. Het is volstrekt anders dan andere hotels. FunKey is nieuw ingericht: modern en erg kleurvol. Elke kamer heeft een spel als thema en is daardoor verschillend van de andere. Het hele hotel is eigenlijk "speels"! De kamers zijn zeer goed voorzien. Er is op de kamer geen TV, maar een groot beeldscherm, waarop via Apple TV gekeken kan worden. Een "echte" TV staat in hal / lobby, waarnaar je (met anderen samen) kijkt. De prijs is all-inclusive. Als je midden in de nacht een hot-dog wil, kan dat. Je moet het wel zelf maken. This is a very cool hotel! Zeer aan te raden!

Datum van verblijf: juni 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Geert P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken