Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere snelle hap”
Beoordeling van The Food Box

The Food Box
Reserveer een tafel
2
za 27/2
20:00
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 389 van 3.886 Restaurants in Brussel
Prijsklasse: 12 US$ - 20 US$
Keukens: Amerikaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
1 januari 2017 beoordeeld

Hier voorbijgewandeld al shoppend door de straten van brussel, aangenaam werden wij verrast. Kom hier maar langs voor een snelle hap. De burgers zijn overheerlijk!

Datum van bezoek: december 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank lindastevens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (185)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 185 beoordelingen

8 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag in de Foodbox gaan eten in centrum Brussel. De jalapeno burger gegeten, lekkere burger en goed Spicy. De milkshakes zijn ook heel goed. Aanrader

Datum van bezoek: oktober 2015
Bedank winandy2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 april 2015 beoordeeld

Liep opeens langs dit kleine gezellige zaakje en de hamburgers die de mensen op hun bord hadden liggen en besloot hier eens binnen te springen voor een heerlijke burger.
Maar toen zag ik de Chili Con Carne op de kaart staan van deze burgertent en kreeg opeens heel veel zin om dit te proberen.
De CCC had niet al te veel smaak, te weinig bonen in en de droge rijst met enkele nachos lieten geen positieve vibe bij me achter.
Ik zal zeker wel eens binnen springen voor de burger, maar de CCC zal ik links laten liggen.

Datum van bezoek: april 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank koenhilven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 februari 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker cheeseburger gegeten. Leuk voor wie graag een snelle hap wenst in een gezellig kader. Ook de bediening was super vriendelijk. Zeker een bezoekje waard!

Datum van bezoek: februari 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank inekeh2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 december 2014 beoordeeld

Niet het typische toeristenrestaurant waarvan je er zovelen vindt in de buurt. Op 2 min van de winkelstraat ligt dit kleine, maar leuke lunchadresje. Je kiest er tussen heerlijke burgers, salades of pasta's voor een redelijke prijs. Bediening gebeurt er zowel in het Nederlands als in het Frans. Leuk is dat de gerechten altijd een leuke twist hebben, zo is er de Mexican burger met guacamole of de Jalapeño met pikante pepers. Met 5 vriendinnen hadden we er een erg leuke lunch in een ongedwongen sfeer. Een aanrader, wat mij betreft.

Datum van bezoek: december 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
1  Bedank MarPar009
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die The Food Box bekeken, bekeken ook

 

In The Food Box geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.