Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Brussel
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Lekker en goed gegeten!”
Beoordeling van Lotus Vert

Lotus Vert
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 100 van 4.437 Restaurants in Brussel
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Aziatisch
Dineropties: Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd
24 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We liepen binnen zonder reservering(2pers) en konden gelukkig direct aan tafel. Personeel had het druk want de zaak zat vol. Ondanks drukte kunnen ze nog wel lachen en vriendelijk blijven. Bestelling opnemen ging vlotjes en het eten was in korte tijd op tafel. We hadden Pad thai en Beef met rode curry. Beide waren heerlijk en ruim voldoende portie.
Voor een snelle hap zit je hier goed maar ook om op je gemak te dineren.
De moeite waard om langs te gaan als je van thais/vietnamees keuken wilt genieten

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 417bryank
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (235)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 235 beoordelingen

30 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer leuk restaurant, super vriendelijke bediening. Heel goed koop maar echt lekker. Ideaal om snel Thais of Vietnamees te eten.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank SusanneT732
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk Thais gegeten. Snelle bediening, heerlijke smaken. Lekker pittig eten en goeie porties. Echt waar voor je geld!

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank JeffreyM_NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
buin45, Giám đốc quan hệ khách hàng van Lotus Vert, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 maart 2019
Google-vertaling

Thank you very much.see you next time!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Snelle service, erg lekkere curry en bijzonder betaalbaar €27,- met z’n tweeën kwijt. Niet heel veel sfeer. Authentiek Thais restaurant.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank jochananleenman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
buin45, Người quản lý van Lotus Vert, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 oktober 2018
Google-vertaling

Thank you so much! See you next time!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten. In eerste instantie wisten we niet wat te verwachten. Toen het eten geserveerd werd, waren we aangenaam verrast. Heerlijk Thais, lekker eten en de moeite waard om hier een hapje te eten.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Emelie T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Lotus Vert bekeken, bekeken ook

 

In Lotus Vert geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding