Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk”
Beoordeling van Midtown Grill

Midtown Grill
Reserveer een tafel
2
zo 7/3
20:00
Geclassificeerd als nr. 17 van 3.883 Restaurants in Brussel
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 18 US$ - 56 US$
Keukens: Amerikaans, Steakhouse, Grill
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Grote groepen
Dineropties: Reserveringen
5 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben heerlijk gegeten, de sfeer was top en de bediening was aller aardigst.
Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2020
3  Bedank floord2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (817)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 817 beoordelingen

10 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitstekende steakhouse. Zeker voor de liefhebbers van een lekker stukje biefstuk is dit echt een aanrader! Erg vriendelijk geholpen door Jacquel en Marie, ik kom hier zeker nog wel een keer terug!

Datum van bezoek: maart 2020
1  Bedank Kelvin2311
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn komen eten in de Midtown grill vlak voor het concert van Balthazar.
We hadden zin in een lekker stukje vlees en dat was het ook !
Wat vooral opviel was het super vriendelijk personeel!
Een aanrader dus!

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank anne-ruymen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 februari 2020 beoordeeld

Heerlijke vleesgerechten.Bediening was erg attent, vooral Kelly was zeer vriendelijk.Volgens mij genoten hun net zo van onze zoons als wij.
We waren erg vroeg en kregen dus alle aandacht. De open keuken is leuk om te zien en er komen heerlijke geuren uit.
Aanrader en zeker een volgend bezoek waard.

Datum van bezoek: februari 2020
1  Bedank Psychomaat
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 februari 2020 beoordeeld

In het hartje van Brussel ligt dit uitstekend en mooi Grill restaurant. Verschillende vleesgerechten en een drietal visgerechten. Niet onmiddellijk de goedkoopste grill in Brussel, maar wel zéér degelijke kwaliteit. Ik kom gerust nog eens langs.

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Pa851
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Midtown Grill bekeken, bekeken ook

 

In Midtown Grill geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.